Το OxygenOS (Android 10) θα φτάσει μέχρι και τα OnePlus 5/5T!

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του OnePlus 7T Pro στις 10 Οκτωβρίου στο Λονδίνο, η εταιρεία αφιέρωσε λίγο χρόνο για να καυχηθεί σχετικά με τις δυνατότητες του λειτουργικού συστήματος OxygenOS, αλλά και για το γεγονός ότι προσφέρει στους κατόχους των συσκευών της τις νέες εκδόσεις αρκετά σύντομα αφότου έχουν διανεμηθεί από τη Google.

Την ταχύτητα έχει καταφέρει να την εκτοξεύσει χάριν στα προγράμματα beta για τις νέες εκδόσεις του OxygenOS, αλλά και με τη βοήθεια της πολύ ενεργής κοινότητάς της. Είναι χαρακτηριστικό ότι χρειάστηκε μόλις 17 ημέρες για να αναβαθμίσει τα OnePlus 7 και OnePlus 7 Pro στο Android 10!

Σειρά θα πάρουν τα OnePlus 6 και 6T, κάτι που αναμένεται μέσα στον Οκτώβριο, ενώ η αναβάθμιση στο Android 10 θα φτάσει μέχρι και τα OnePlus 5 και 5T, μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2020. Δεν αναφέρθηκε αν θα ξεκινήσει κάποια beta έκδοση για τα τελευταία δύο, ωστόσο, δεν αποκλείεται να έχουμε νεώτερα για αυτό το ενδεχόμενο μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Με την κυκλοφορία του Android 10 για τα OnePlus 5/5T, η εταιρεία αποδεικνύει έμπρακτα ότι όντως στηρίζει την επένδυση των χρηστών στις συσκευές της, παρέχοντας τις κύριες αναβαθμίσεις του Android OS ακόμη και 3 χρόνια μετά την κυκλοφορία των smartphones της.

[OnePlus]

Loading