Τα καλύτερα σακίδια της Thule για τις ηλεκτρονικές συσκευές σας στις καλύτερες τιμές

cadb530eed

Θέλετε ποιότητα, στυλ και σχεδιασμό σε ένα σακίδιο όχι μόνο για να ξεχωρίζει, αλλά και για να σας συντροφεύει στις καθημερινές σας ανάγκες, όσο απαιτητικές και αν είναι; Τότε θέλετε σακίδιο της Thule! Το θέλετε όμως στην καλύτερη και ανταγωνιστικότερη τιμή της αγοράς; Ένας είναι ο προορισμός σας τότε: η TRIM!

Γιατί να επιλέξω σακίδιο της Thule;

Πράγματι, στην αγορά κυκλοφορεί μια μεγάλη ποικιλία σακιδίων σε ένα μεγάλο εύρος τιμών. Τα σακίδια της Thule όμως εγγυώνται κορυφαία σχέση ποιότητας-τιμής. Και αυτό γιατί είτε θέλετε ένα σακίδιο για την καθημερινότητά σας ή για εκδρομή, με ένα σακίδιο της Thule θα είστε καλυμμένοι για κάθε ενδεχόμενο.

Γιατί να το αγοράσω από την TRIM;

Επειδή στην TRIM θα βρείτε ολοκληρωμένη την γκάμα των σακιδίων της Thule και, μάλιστα, στις καλύτερες τιμές. Μια απλή έρευνα αγοράς θα σας πείσει.
Τα σακίδια της Thule ξεχωρίζουν για τον προσεγμένο σχεδιασμό τους. Φοριούνται πολύ εύκολα, χωρίς να κουράζουν τους ώμους και την πλάτη σας. Επίσης, είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά για αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου, ενώ η επένδυσή τους εξασφαλίζει ότι τα αντικείμενα που μεταφέρετε θα παραμένουν προστατευμένα από τον ήλιο, την υγρασία και τον αέρα. Ακόμη, είναι έτσι διαμορφωμένος ο εσωτερικός τους χώρος ώστε να υποδέχονται ό,τι θα πρέπει να έχετε μαζί σας. Φορητός υπολογιστής, tablet, smartphone, γυαλιά, σνακ, βιβλία, όλα αυτά τοποθετούνται πανεύκολα σε ένα σακίδιο της Thule και προστατεύονται ακόμα και σε περίπτωση πτώσης.

tcsp313_fs_thumb6_sized_450x300

Thule Crossover Daypack

Για καθημερινή χρήση, με πανεύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό τους. Όλος ο εξοπλισμός και τα ηλεκτρονικά σας (smartphone, tablet ή laptop) είναι εύκολα προσβάσιμος, ενώ το design τη σειράς προσφέρει άνετη μεταφορά. Κυκλοφορεί σε τρία διαφορετικά μεγέθη: 14 (Sling), 25 και 32 λίτρων, με αρκετό χώρο για τα βιβλία-περιοδικά, αλλά και έναν φορητό υπολογιστή με οθόνη έως 13’’. Η υδατοστεγής επένδυση των σακιδίων δεν επιτρέπει στην υγρασία ή στο νερό να εισχωρήσει στο εσωτερικό.

Τιμή: Από €79

dotyno3i3rxuspvuyohvew

Thule Crossover Rolling Duffel

Η ιδανική βαλίτσα για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Κυκλοφορεί σε τρία μεγέθη: 45, 56 και 87 λίτρων, με πολύ μεγάλο αποθηκευτικό χώρο για να μεταφέρετε σε μεγάλες αποστάσεις τον ηλεκτρονικό σας εξοπλισμό (φορητός υπολογιστής, κινητά τηλέφωνα, tablets). Η χρήση του αλουμινίου κάνει αυτή τη βαλίτσα ό,τι πρέπει για άνετες μετακινήσεις, με το ανθεκτικό της υλικό να προφυλάσσει τις αποσκευές σας από αναταράξεις, πτώσεις ή και χτυπήματα.

Τιμή: Από €190

Όλα τα αξεσουάρ είναι αυθεντικά προϊόντα της Thule και μπορείτε να τα βρείτε σε ανταγωνιστικές τιμές στην Ελλάδα στην εξής διεύθυνση:

TRIM ΑΕ, Λ. Αθηνών 286

Χαϊδάρι Τηλ. 210-5810581

email: info@trim.gr

website: www.trimhellas.gr

Facebook: Thule - TRIM Hellas

Loading