Tron: Identity, επίσημα το πρώτο video game της Disney βασισμένο στο Tron

Αρκετές οι ανακοινώσεις από την εκδήλωση D23 της Disney, με την εταιρεία να προχωρά στα αποκαλυπτήρια αρκετών projects για νέες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές, όπως και διάφορα video games.

Θα κάνουμε την αρχή με το Tron: Identity, ένα puzzle game που ετοιμάζει ο Mike Bithell (The Solitaire Conspiracy, Thomas Was Alone). Οι gamers θα ακολουθήσουν το Query, ένα πρόγραμμα έρευνας που διασφαλίζει την ειρήνη στο ολοκαίνουργιο Grid.

Το Query αναλαμβάνει να εντοπίσει και να τερματίσει μια πολύπλοκη εισβολή στο Grid και οι gamers θα αλληλεπιδράσουν με αρκετούς ενδιαφέροντες χαρακτήρες για να αποφασίσουν αν θα τους εμπιστευτούν ή αν θα τους τερματίσουν. Η πρόοδος της ιστορίας στο Tron: Identity θα σημειώνεται καθώς ολοκληρώνεις την ανασυγκρότηση των Identity Discs άλλων προγραμμάτων.

Το Tron: Identity είναι το πρώτο video game της Disney που βασίζεται στο franchise του Tron και αναμένεται σε Windows PCs και παιχνιδοκονσόλες, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό το χρονοδιάγραμμα για την κυκλοφορία του.

Loading