Turrican Anthology: Ανακοινώθηκε το πακέτο με όλα τα παιχνίδια του θρυλικού shooter!

Θα έχετε καταλάβει όλα αυτά τα χρόνια ότι έχουμε μια ιδιαίτερη αδυναμία στις “παλιατζούρες”, γι΄ αυτό και ενθουσιαζόμαστε με κάθε είδηση που αφορά αναβίωση παλιών video games. Αυτή τη φορά η μεγάλη έκπληξη ήρθε στην εναρκτήρια παρουσίαση της Gamescom 2020 με την ανακοίνωση του Turrican Anthology!

Όσοι έχετε περάσει τα 35 πιθανότατα θα είχατε περάσει αρκετές ώρες “απογοήτευσης” στην Amiga ή το Atari ST ή το Commodore 64 ή τις κονσόλες της εποχής από τις Nintendo και SEGA παίζοντας κάποιο από τα κορυφαία platform shooters όλων των εποχών, που ξεχώριζε τόσο για τη δυσκολία του, όσο και για την τρομερή 8-bit μουσική επένδυση.

Την ανάπτυξη του Turrican Anthology έχει αναλάβει η Factor 5 και ήδη η Strictly Limited δέχεται προπαραγγελίες για τις δύο φυσικές εκδόσεις (Vol.1 και Vol.2) που προορίζονται για PS4 και Nintendo Switch, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας μέχρι στιγμής.

turrican-collection.jpg

Το Turrican Anthology Vo.1 περιλαμβάνει τα Turrican (Amiga), Turrican 2 (Amiga), Super Turrican (SNES), Super Turrican Director’s Cut (SNES) και Mega Turrican Score Attack (Mega Drive), ενώ το Turrican Anthology Vol. 2 περιλαμβάνει τα Turrican 3 (Amiga), Mega Turrican (Mega Drive), Mega Turrican Director’s Cut (Mega Drive), Super Turrican 2 (SNES) και Super Turrican Score Attack (Mega Drive).

Η Collector’s Edition έρχεται με όλα τα προαναφερθέντα παιχνίδια, art book, αυτοκόλλητα, το soundtrack σε CD, δύο διπλά posters και ξεχωριστή θήκη, ενώ η Ultra Collector’s Edition προσθέτει στα προηγούμενα μια καρφίτσα, μεγαλύτερο soundtrack, ακρυλικό διόραμα, art cards, ντοκιμαντέρ για το Turrican σε Blu-ray και ένα αγαλματίδιο. Για πραγματικά καμμένους δηλαδή…

Παραγγελίες από εδώ.

Loading