Ψάχνεις προσιτό TV Box με προεγκατεστημένο Kodi; Ρίξε μια ματιά εδώ

zidoo_x1_ii_tv_box

Αν σκέφτεστε κι εσείς ότι θα θέλατε μια έξυπνη τηλεόραση, αλλά δεν έχετε τα χρήματα για να αγοράσετε μια καινούργια ούτε "πιάνουν" τα χέρια σας για να στήσετε το δικό σας TV Box με ένα Raspberry Pi, τότε μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε μερικές πολύ προσιτές προτάσεις που βρήκαμε στο κατάστημα Geekbuying για να ικανοποιήσετε την επιθυμία σας με ευκολία.

ZIDOO X1 II TV BOX

Η νέα πρόταση της ZIDOO διαθέτει επεξεργαστή quad-core Rockchip 3229, 1GB RAM, 8GB αποθηκευτικό χώρο (επέκταση με TF card) και υποστήριξη 4K video @ 60fps. Το λειτουργικό σύστημα μπορεί να είναι παρωχημένο (Android 4.4 KitKat), ωστόσο, έρχεται με προεγκαταστημένο το ZDMC, ένα λογισμικό βασισμένο στο Kodi για live streaming ταινιών, μουσικής, τηλεοπτικών σειρών κλπ.

Η τιμή του είναι στα €43.94.

rbox_4k

R-BOX

To R-BOX είναι ακόμη φθηνότερο, παρότι προσφέρει πάνω-κάτω τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με το ZIDOO, ενώ διαθέτει περισσότερη μνήμη RAM (2GB) και πιο πρόσφατη έκδοση του Android OS (5.1.1 Lollipop). Υποστηρίζει 4K video και έρχεται με προεγκαταστημένο το Kodi 16.1.

Θα το βρείτε σε τιμή €32.53.

mxq

MXQ

Σε ακόμη πιο προσιτή τιμή συναντάμε το MXQ, με τον ίδιο επεξεργαστή, λειτουργικό σύστημα Android 5.1 Lollipop, 1GB RAM και υποστήριξη 4K video @60fps. Σε αυτή την περίπτωση έχουμε προεγκαταστημένο το Kodi 15.2.

Η τιμή του στα €27.11.

Σε αντίστοιχες δυνατότητες και ελαφρώς πιο προσιτές τιμές μπορείτε να δείτε επίσης τα MX PLUS II (τιμή €25.99) και Tanix TX2 (τιμή €26.17).

Loading