H Twitter εξαγοράζει την εταιρεία ανάλυσης social media BackType!

Στην απόκτηση της εταιρίας ανάλυσης social media, BackType, προχώρησε η Twitter έναντι άγνωστου μέχρι στιμής ποσού. H BackType επιτρέπει στους χρήστες να συγκεντρώνουν και να αναζητούν σχόλια από όλα σχεδόν τα blogs και τα κοινωνικά δίκτυα.

Το βασικό προϊόν της, BackTweets, έχει βοηθήσει στο παρελθόν τις Microsoft και AOL να κατανοήσουν καλύτερα τον αντίκτυπο των tweets τους, ενώ είναι αρκετά πιθανό να αποτελεί και το επίκεντρο του ενδιαφέροντος της Twitter.

Το BackTweets θα προσφέρεται στους τρέχοντες χρήστες δωρεάν, ενώ δε θα γίνονται δεκτές νέες εγγραφές...

Όπως δηλώνει η εταιρία BackType:

Η συνεργασία μας με την Twitter μας δίνει την ευκαιρία να καταστήσουμε πιο διορατικούς τους δεκάδες εκατομμύρια εκδότες σε όλο τον κόσμο που χρησιμοποιούν το Twitter για να επικοινωνούν και να συνδέονται με το κοινό τους. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η τεχνολογία μας θα ενσωματωθεί στο Twitter, κάτι που μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο σε όλη την εταιρεία!

Να σημειώσουμε ότι η BackType ιδρύθηκε μόλις το 2008 και αυτή τη στιγμή έχει περισσότερους από 100 πελάτες, αναμέσα τους εταιρίες όπως οι The New York Times, AOL, Microsoft, Bitly, HubSpot και SlideShare.

[πηγή venturebeat]
Loading