Ανακοινώθηκαν τα "expanded Tweets" με περισσότερο υλικό και νέους συνεργάτες

 

WWE Twitter

Η Twitter ανακοίνωσε τα expanded Tweets σε συνεργασία με αρκετούς νέους συνεργάτες, έτσι ώστε να εμπλουτίσουν τα feeds των χρηστών με νέα, φωτογραφίες και videos.

Σύμφωνα με τον Project Manager, Michael Sippey,

"Πιθανότατα έχετε ανοίξει στο παρελθόν μερικά tweets για να δείτε videos από το YouTube ή φωτογραφίες από το Instagram. Τώρα, μια μεγάλη και συνεχώς αναπτυσσόμενη ομάδα νέων συνεργατών όπως οι The Wall Street Journal, MSNBC's Breaking News και TIME, θα φέρουν πλούσιο περιεχόμενο μέσα στα tweets που θα περιλαμβάνουν links για αυτές τις ιστοσελίδες"

Έτσι, όταν ανοίξετε κάποιο tweet από το Twitter.com ή τη mobile έκδοση του site, το tweet θα επεκτείνεται και θα περιλαμβάνει περισσότερους τύπους περιεχομένου, με αποτέλεσμα να εμπλουτίζονται τα tweets και να είναι ευκολότερη η παρακολούθηση των τελευταίων νέων.

Βέβαια, με την είσοδο των expanded tweets μοιάζει να καταργείτε το όριο των 140 χαρακτήρων, αφού για παράδειγμα μια ειδησεογραφική ιστοσελίδα θα μπορεί να συμπεριλάβει κάτω από τον τίτλο του tweet, ένα preview όλου του άρθρου, μαζί με video ή περιγραφή φωτογραφίας, ενώ οι υπόλοιποι χρήστες μπορούν να απαντήσουν, να το κάνουν favorite ή retweet.

Ανάμεσα στους συνεργάτες που παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον είναι οι SoundCloud (ενσωμάτωση HTML5 music player), DailyMotion και η Lytro, με τις εκπληκτικές non-focus φωτογραφίες!

[via Twitter]

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+
This entry was posted in Internet, Social networks, Twitter. Bookmark the permalink.

Comments are closed.