Twitter: Γίνεται (και αυτό) TikTok με τη νέα μορφή εμφάνισης των videos

Σειρά της Twitter να ζηλέψει την δόξα του TikTok, καθώς η εταιρεία επιβεβαίωσε πως θα υιοθετήσει και αυτή την full-screen εμφάνιση των videos που δημοσιεύονται στην πλατφόρμα, με μηχανισμό swipe-up για να μην σταματάς την κατανάλωση του περιεχομένου.

Στην ανακοίνωση της, η Twitter παραδέχεται πως τα videos παίζουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην δημόσια επικοινωνία και είναι η πιο διαδραστική μορφή έκφρασης για τους χρήστες. Επιπλέον, αποκαλύπτει πως τα videos που αναρτώνται στο Twitter κερδίζουν δισεκατομμύρια views κάθε χρόνο.

twitter-full-screen-videos-1.jpg

Οι δοκιμές της νέας εμφάνισης των videos στο Twitter έχουν ξεκινήσει σε μερικές χώρες για ορισμένες ομάδες χρηστών συσκευών iOS που έχουν ρυθμισμένη την εφαρμογή του κοινωνικού δικτύου στην Αγγλική γλώσσα, ενώ μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα συμβεί το ίδιο και για την έκδοση για συσκευές Android. Παράλληλα, η εταιρεία ενσωματώνει μια νέα καρτέλα Explore με σκοπό να βοηθήσει τους χρήστες να βρίσκουν τα πιο δημοφιλή videos στο Twitter.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα υποδεχτούν οι χρήστες του Twitter την…TikTokποίηση του, μιας και στην αντίστοιχη απόπειρα του Instagram οι αντιδράσεις οδήγησαν την Meta σε άτακτη υποχώρηση…

Loading