Twitter Stories: Ανθρώπινες ιστορίες βγαλμένες από το Twitter

Ένα νέο project ξεκίνησε πρόσφατα η Twitter έχοντας ως στόχο να προβάλει μια πιο ανθρώπινη πλευρά του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου, παρουσιάζοντας το πόσο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει ένα απλό tweet σε περίπτωση ανάγκης.

Με την ονομασία Twitter Stories, η εταιρεία εξηγεί ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα σχεδιάστηκε για να θυμίσει στους χρήστες του Twitter ότι "η ανθρωπιά που κρύβεται πίσω από τα Tweets κάνει τον κόσμο μας μικρότερο..."

Αυτή τη στιγμή η ιστοσελίδα φιλοξενεί περίπου 20 ιστορίες που ξεκίνησαν από ένα απλό tweet (μέχρι 140 χαρακτήρες). Μεταξύ άλλων, μπορεί να διαβάσει κανείς συγκινητικές ιστορίες όπως το πώς ένας άντρας κατόρθωσε να σώσει το βιβλιοπωλείο της μητέρας του μέσω Twitter ή πώς ένα απλό tweet ("sh*t, I need a kidney”) αποδείχτηκε αρκετό για κάποιον προκειμένου να βρει δωρητή για το πολυπόθητο νεφρό.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Twitter επιχειρεί κάτι τέτοιο, αφού τον Αύγουστο του 2010 ξεκίνησε ένα παρόμοιο project ονόματι Twitter Tales. Ωστόσο, η νέα ιστοσελίδα είναι αρκετά πιο φιλική προς το χρήστη, οι ιστορίες είναι σύντομες και καλογραμμένες, για να μην αναφέρουμε και την τεράστια δημοτικότητα που έχει αποκτήσει το Twitter κατά τον τελευταίο χρόνο.

Μπορείτε να επισκεφτείτε τη νέα ιστοσελίδα από εδώ.

Loading