Twitter: Ξεκίνησε δοκιμές για reactions με emoji στα tweets

Ύστερα από την ανακοίνωση του νέου χαρακτηριστικού Communities του Twitter, επιχειρώντας να ανταγωνιστεί τα Groups του Facebook, η εταιρεία συνεχίζει τις προσπάθειες της να εξαλείψει τον ανταγωνισμό, καθώς ξεκινά δοκιμαστική λειτουργία αντιδράσεων σε tweets με emojis στην Τουρκία τις επερχόμενες εβδομάδες.

Σύμφωνα με την Twitter, η νέα δυνατότητα αντιδράσεων με emojis αποσκοπεί να διευκολύνει τους χρήστες να εκφραστούν γρήγορα σε συνομιλίες στην πλατφόρμα του Twitter. Μάλιστα, εάν η δοκιμαστική περίοδος στην Τουρκία στεφθεί με επιτυχία, θα επεκταθεί και σε επιπρόσθετες χώρες.

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, οι Τούρκοι χρήστες του Twitter θα έχουν πρόσβαση σε τέσσερις επιπλέον αντιδράσεις: ένα σκεπτόμενο emoji, ένα θλιβερό emoji , ένα emoji που γελάει/κλαίει και ένα emoji που επευφημεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία διεξήγαγε έρευνα προκειμένου να εξετάσει τα πιο κορυφαία συναισθήματα των χρηστών της και κατέληξε στα συναισθήματα της χαράς, του ενδιαφέροντος, της θλίψης, της συμφωνίας και της περιέργειας. Εξ ου και αποφάσισε να προχωρήσει με την προσθήκη των συγκεκριμένων emojis στην δοκιμαστική λειτουργία που θα εφαρμοστεί στην Τουρκία.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Loading