"Two Guys from Andromeda", νέο adventure από τους δημιουργούς των Space Quest [Kickstarter]

Τα ευχάριστα νέα για τους παλιούς gamers συνεχίζονται, καθώς το Kickstarter αποδεικνύεται το ιδανικό μέρος για την αναβίωση παλιών κλασικών παιχνιδιών ή για την επαναδραστηριοποίηση παλιών δημιουργών, με τα παραδείγματα να είναι αρκετά τον τελευταίο καιρό (Larry Laffer, Tex Murphy κλπ.).

Two Guys from Andromeda

Αυτή τη φορά επιστρέφουν στο προσκήνιο οι δημιουργοί της δημοφιλούς σειράς adventure επιστημονικής φαντασίας Space Quest της Sierra (Mark Crowe και Scott Murphy), σχεδόν 20 χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου μέρους, με τίτλο "Two Guys from Andromeda".

Two Guys from Andromeda Isla Dome Postcard

Δεν έχουν γίνει πολλά γνωστά για την υπόθεση του νέου παιχνιδιού, αλλά το παρελθόν των δύο δημιουργών και των μελών που επιλέγουν για το στήσιμο της νέας ομάδας, εγγυώνται ένα ξεκαρδιστικό adventure που θα διακωμωδεί πληθώρα σύγχρονων (και παλαιότερων) ταινιών επιστημονικής φαντασίας.

Ο στόχος έχει οριστεί στα $500.000 (έχουν ήδη μαζευτεί τα μισά χρήματα και απομένουν 14 ημέρες) και οι δημιουργοί υπόσχονται ότι από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας θα έχουν διαθέσιμο το παιχνίδι για PC, Mac, Linux, iPad και Android tablets.

Περισσότερες πληροφορίες και δωρεές εδώ.

[Thanks Aura!]

Loading