Η Ubisoft αναβάλει την κυκλοφορία των Watch Dogs και The Crew για το 2014

watch_dogs_e3-2013

Πρώτα μας έφτιαξε το κέφι με την επίσπευση (έστω για 3 ημέρες) της κυκλοφορίας του Assassin's Creed IV: Black Flag, αλλά στη συνέχεια η Ubisoft μας απογοήτευσε ανακοινώνοντας ότι τα πολυαναμενόμενα Watch Dogs (open-world action adventure) και The Crew (open-world racing) θα πάρουν αναβολή για το 2014.

Συγκεκριμένα, ο Yves Guillemot δήλωσε ότι το Watch Dogs είναι μεν έτοιμο, αλλά αποφασίστηκε από τους developers να πάρουν ακόμα λίγο χρόνο για ένα τελικό "γυάλισμα" και θα είναι διαθέσιμο την ερχόμενη άνοιξη, ενώ το The Crew θα καθυστερήσει ακόμη περισσότερο τουλάχιστον μέχρι το δεύτερο οικονομικό τρίμηνο (άρα πάει για καλοκαίρι προς φθινόπωρο 2014).

Ένα πιθανό σενάριο που οδήγησε την Ubisoft να αναβάλει την κυκλοφορία του Watch Dogs (ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου) αφορά την τρομερή υποδοχή που επιφύλαξε το κοινό στο GTA V της Rockstar, κάτι που ίσως θα μπορούσε να επηρεάσει σημαντικά την πρεμιέρα του δικού της open world action adventure.

Η αλήθεια είναι ότι θα θέλαμε το εξαιρετικά ενδιαφέρον Watch Dogs να προστεθεί στη λίστα μας για τις γιορτές, αλλά θα κάνουμε υπομονή μερικούς μήνες ακόμα.

[PR]

Advertisements

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+
This entry was posted in Gaming, Ubisoft and tagged . Bookmark the permalink.