Ulefone Armor Mini: Το θωρακισμένο featurephone απέναντι στο νέο Nokia 3310 [Video]

Στις αρχές του Απρίλη γνωρίσαμε για πρώτη φορά το Ulefone Armor Mini, ένα  featurephone με θωρακισμένη κατασκευή που πωλείται σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή. Σε αυτήν την κατηγορία, η συσκευή προσφέρει σημαντικά περισσότερα σε σύγκριση για παράδειγμα με το νέο Nokia 3310 και γι' αυτό η εταιρεία έσπευσε να δημοσιεύσει ένα video - σύγκριση των δύο συσκευών.

Όπως θα δείτε παρακάτω, το Ulefone Armor Mini έρχεται με μοντέρνο σχεδιασμό, καμπύλες και όμορφες γραμμές, αλλά και με υπέρλεπτη θωρακισμένη κατασκευή. Έχει χρησιμοποιηθεί εύκαμπτο πλαστικό υλικό TPU για να αντέχει σε σκληρές πτώσεις και χτυπήματα, διαθέτει φακό και ραδιόφωνο FM για το οποίο δεν χρειάζονται ακουστικά για να λειτουργήσει. Ακόμη, η κατασκευή είναι πιστοποιημένη στο πρωτόκολλο IP68 για προστασία από νερό και σκόνη, με ανθεκτικότητα σε βάθος 1.5m για 30 λεπτά.

Όσοι βρίσκετε το Ulefone Armor Mini μια καλή επιλογή για δευτερεύουσα συσκευή, τότε μπορείτε να επωφεληθείτε από την προσφορά που ισχύει για τις επόμενες τρεις ημέρες και σας δίνει τη δυνατότητα να το προμηθευτείτε με μόλις €25.84!

Loading