Uncharted: Το τελευταίο trailer πριν την πρεμιέρα της ταινίας

H Sony κυκλοφόρησε το τελευταίο trailer του Uncharted λίγο πριν την πρεμιέρα της ταινίας στις 11 Φεβρουαρίου 2022.

Σε σκηνοθεσία του Ruben Fleischer και βασισμένη στο σενάριο των Rafe Judkins, Art Marcum και Matt Holloway, στην ταινία Uncharted πρωταγωνιστούν οι Tom Holland, Mark Wahlberg, Sophia Ali, Tati Gabrielle και Antonio Banderas.

Στην ταινία, ο Nathan Drake (Tom Holland) στρατολογείται από τον κυνηγό θησαυρών Victor Sully Sullivan (Mark Wahlberg) για να εντοπίσουν μια κληρονομιά που αγνοείται εδώ και 500 χρόνια. Αυτό που ξεκινάει ως δουλειά ληστείας γρήγορα καταλήγει σε αγώνα δρόμου, καθώς πρέπει να προλάβουν τον Santiago Moncada (Antonio Banderas), ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο θησαυρός ανήκει σε αυτόν και την οικογένεια του.

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν τον Μάρτιο του 2020, αλλά διακόπηκαν λόγω της πανδημίας του COVID-19. Η ταινία Uncharted είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 18 Δεκεμβρίου 2020, αναβλήθηκε για τις 5 Μαρτίου 2021, αλλά με την αποχώρηση του σκηνοθέτη Travis Knight, η πρεμιέρα μεταφέρθηκε στις 16 Ιουλίου 2021 και εν τέλει θα πραγματοποιηθεί επίσημα στις 11 Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.


Loading