Uncharted: Νέο trailer για την πολυαναμενόμενη ταινία

Ακόμη ένα trailer για την πολυαναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά του Uncharted, την οποία περιμένουμε στις 18 Φεβρουαρίου 2022 αποκλειστικά στις σκοτεινές αίθουσες. Ο πρωταγωνιστής Tom Holland ζει μαγικές στιγμές τις τελευταίες εβδομάδες, χάριν και στην τεράστια επιτυχία του Spider-Man: No Way Home, και σίγουρα φιλοδοξεί να τα καταφέρει εξίσου καλά και στον ρόλο του Nathan Drake.

Η υπόθεση του Uncharted μας συστήνει τον Nathan Drake σε νεαρή ηλικία, όταν ακόμη είναι απλά ένας πανέξυπνος κλεφτάκος του δρόμου. Σύντομα τον στρατολογεί ο έμπειρος κυνηγός θησαυρών Victor “Sully” Sullivan (τον ενσαρκώνει ο Mark Wahlberg) για να εντοπίσουν τον χαμένο (εδώ και 500 χρόνια) θησαυρό του Μαγγελάνου. Μπορεί στην αρχή να μοιάζει με μια απλή περιπέτεια για τους δυο τους, ωστόσο, γρήγορα θα διαπιστώσουν ότι υπάρχει και ένας άλλος, αδίστακτος ενδιαφερόμενος: ο Moncada (Antonio Banderas) που πιστεύει ότι ο θησαυρός ανήκει δικαιωματικά στην οικογένεια του.

Η ταινία περιλαμβάνει αρκετό υλικό και από τα 4 παιχνίδια Uncharted και μένει να δούμε αν θα καταφέρουν να δομήσουν σωστά την σπουδαία ιστορία και ατμόσφαιρα των video games.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading