Unthink, το πρώτο Social Network που ...μουτζώνει το Facebook! [Videos]

Λίγες μέρες μετά την εμφάνιση του Chime.in, του κοινωνικού δικτύου που αποφάσισε να δελεάσει εν δυνάμει χρήστες υποσχόμενο ότι θα τους πληρώνει, έρχεται ένα νέο εξίσου αξιόλογο social network με την ονομασία Unthink.

Μάλιστα, ενώ τα περισσότερα κοινωνικά δίκτυα πλασάρονται ως τα "νέα Facebook", με το Unthink συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο, καθώς υποστηρίζει ότι είναι το νέο αντί-Facebook, με την έννοια ότι είναι όλα όσα δεν είναι το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο!

Πιο συγκεκριμένα, το Unthink παρέχει στους χρήστες του τον πλήρη έλεγχο των προσωπικών τους δεδομένων, καταδικάζοντας την πολιτική του Facebook που, όπως υποστηρίζει, κατασκοπεύει στην κυριολεξία τους χρήστες του και τους βομβαρδίζει ασταμάτητα με διαφημίσεις.

Σύμφωνα με τη CEO του κοινωνικού δικτύου, Natasha Debis, η ιδέα για ένα διαφορετικού είδους social network της ήρθε το 2007, όταν ο γιος της τής ζήτησε να κάνει λογαριασμό στο Facebook. Αφού διάβασε τους όρους του κοινωνικού δικτύου, ένιωσε αμέσως ότι ήταν τελείως παράλογοι και εκμεταλλεύονταν στο έπακρο τους χρήστες. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Ένιωσα ότι έπαιρναν το γιο μου για όμηρο. Τους έδινε την άδεια να κάνουν ό,τι θέλουν, έχοντας το δικαίωμα να αλλάξουν τους όρους οποιαδήποτε στιγμή. Στον πραγματικό κόσμο, δεν υπάρχει επιχείρηση που να ζητά από τους πελάτες της να προχωρήσουν σε μία τέτοια νόμιμη και παράλληλα τόσο άδικη συμφωνία"

Το σίγουρο είναι ότι το νέο κοινωνικό δίκτυο έχει αναλάβει μια πολύ δύσκολη μάχη ενάντια στα μεγάλα ονόματα Facebook και Google+. Αυτή τη στιγμή η είσοδος στο κοινωνικό δίκτυο γίνεται μόνο μέσω προσκλήσεων. Παρακολουθήστε τα εντυπωσιακά promo videos του Unthink, στα οποία επιτίθεται ευθέως στο Facebook:

UNTHINK


UNTHINK by TechGear

UNTHINK to Facebook and Google- It's FU time


UNTHINK to Facebook and Google- It's FU time by TechGear

Facebook Profile Redesign - UNTHINK


Facebook Profile Redesign - UNTHINK by TechGear

Facebook Deleted Account - UNTHINK


Facebook Deleted Account - UNTHINK by TechGear

Facebook Social Ads - UNTHINK


Facebook Social Ads - UNTHINK by TechGear

UNTHINK - Anyone Can Be Extraordinary


UNTHINK - Anyone Can Be Extraordinary by TechGear

Adding Friends and Connections on UNTHINK


Adding Friends and Connections on UNTHINK by TechGear

UNTHINK Suite Tour


UNTHINK Suite Tour by TechGear

Loading