vivo NEX 3: Teaser κάνει λόγο για οθόνη που καλύπτει το 99.6% της πρόσοψης!

Η vivo ετοιμάζεται να σοκάρει για άλλη μια φορά τον κόσμο των smartphones, αυτή τη φορά με το NEX 3, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα στις 16 Σεπτεμβρίου στην Κίνα.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν διαρρεύσει πολλά από τα χαρακτηριστικά της συσκευής, αλλά το επίσημο teaser της εταιρείας είναι αυτό που προκαλεί το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, μιας και κάνει λόγο για κάλυψη του 99.6% της πρόσοψης από την οθόνη! Ο ισχυρισμός ανήκει στον κ. Li Xiang, Product Manager της vivo, και μένει να δούμε αν θα αποδειχθεί αληθινός. Από το teaser που βλέπουμε είναι γεγονός ότι δεν διακρίνονται bezels στις πλευρές, ενώ αυτά στην επάνω και την κάτω πλευρά είναι σχεδόν ανύπαρκτα.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του vivo NEX 3 περιμένουμε να δούμε οθόνη 6.89'' AMOLED FHD+, επεξεργαστή octa-core Qualcomm Snapdragon 855+, μνήμη RAM έως 12GB, αποθηκευτικό χώρο έως 512GB, τριπλή κάμερα με κύριο αισθητήρα 64MP + 13MP ultrawide + 13MP telephoto, dual pop-up εμπρόσθια κάμερα 16MP + 16MP, in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, λειτουργικό σύστημα Android 9 Pie και μπαταρία 4500mAh με φορτιστή 44W.

Αν μη τι άλλο, το vivo NEX 3 θα είναι ένα "κτήνος".

[via]

Loading