watchOS 10: Θα είναι η σημαντικότερη αναβάθμιση που έχουμε δει από το 2015

Στις αρχές του μήνα ο συνήθως έγκυρος Mark Gurman του δικτύου Bloomberg είχε σημειώσει πως η επόμενη μεγάλη έκδοση του watchOS (το λειτουργικό σύστημα της Apple για τα Apple Watch) θα φέρει δραματικές αλλαγές στο περιβάλλον χρήσης και τώρα επιστρέφει με μια νέα αναφορά για να δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα στον αρχικό ισχυρισμό του.

Μέσα από το νέο newsletter ο Gurman τονίζει πως το watchOS 10 θα είναι μια πολύ σημαντική αναβάθμιση με μεγάλες βελτιώσεις και ανανεωμένο περιβάλλον χρήσης, καθώς τα νέα μοντέλα Apple Watch δεν θα έχουν πολύ μεγάλες διαφορές σε επίπεδο σχεδιασμού και hardware.

Παρότι δεν παρέχει συγκεκριμένα στοιχεία για τη νέα έκδοση, ο Gurman εμφανίζεται πεπεισμένος πως η Apple έχει ρίξει το βάρος στη νέα έκδοση του watchOS και η αλλαγή που θα δούμε θα μπορεί να συγκριθεί με την αντίστοιχη που βίωσαν οι χρήστες iPhone όταν έκανε την εμφάνιση του το iOS 7.

Όλα θα αποκαλυφθούν στο επερχόμενο συνέδριο WWDC 2023 (5-9 Ιουνίου 2023), όπου περιμένουμε να δούμε και το περίφημο sideloading για το iOS 17, αλλά και όλες τις άλλες εξελίξεις που αφορούν τα λειτουργικά συστήματα της Apple. Το κερασάκι λέγεται πως θα είναι το περιβόητο Mixed Reality headset της εταιρείας.

Το watchOS 10 αναμένεται στα Apple Watch από το Σεπτέμβριο, αν και η πρώτη beta έκδοση του θα είναι διαθέσιμη για τους developers από τις αρχές Ιουλίου 2023.

[via]

Loading