WhatsApp: Νέα σημαντική λειτουργία για μεγαλύτερο έλεγχο των ομαδικών συνομιλιών στους admins

Η εφαρμογή της Facebook, WhatsApp, ανακοίνωσε την προσθήκη μιας νέας και εξαιρετικά χρήσιμης λειτουργίας. Πλέον, οι διαχειριστές των ομαδικών συνομιλιών θα έχουν τη δυνατότητα να “σιγήσουν” όλους τους χρήστες, πλην του εαυτού τους.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Facebook:

“Σήμερα, λανσάρουμε μια νέα ρύθμιση σε ομαδικές συνομιλίες που δίνουν τη δυνατότητα στους διαχειριστές να είναι οι μοναδικοί που μπορούν να στείλουν μηνύματα στο chat. Ένας τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιεί ο κόσμος τις ομαδικές συνομιλίες είναι η παραλαβή σημαντικών μηνυμάτων και πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένου γονιών και δασκάλων στο σχολείο αλλά και πολλών ακόμη. Συνεπώς, προσθέσαμε αυτή τη νέα επιλογή έτσι ώστε οι διαχειριστές να έχουν καλύτερο έλεγχο της συνομιλίας σε τέτοιες καταστάσεις.”

Πάντως, όλα τα μέλη της συνομιλίας θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν μεταξύ τους, αρκεί να το επιτρέπει ο διαχειριστής του chat. Ουσιαστικά, οι διαχειριστές θα επιλέγουν τη νέα αυτή λειτουργία σε σημαντικές περιπτώσεις όπου θέλουν να είναι οι μοναδικοί που μπορούν να στείλουν μηνύματα.

Για να ενεργοποιήσετε την εξής επιλογή, ανοίξτε το Group Info, πατήστε στο Group Settings και στην συνέχεια κάντε κλικ στο Send Messages. Επιλέγοντας τη ρύθμιση Only Admins θα είστε ο μοναδικός που θα μπορεί να στείλει μηνύματα στην συνομιλία. Σε περίπτωση που δε μπορείτε να το ενεργοποιήσετε ακόμη κάντε υπομονή καθώς η λειτουργία ίσως αργήσει λίγο ακόμη μέχρι να γίνει διαθέσιμη.

[WhatsApp]

Loading