WhatsApp: Νέες λειτουργίες για τα polls και τα captions

Ασταμάτητη η Meta στην προσθήκη νέων λειτουργιών στην υπηρεσία WhatsApp, με την εταιρεία να ανακοινώνει επίσημα μια σειρά χαρακτηριστικών που αφορούν τα δημοψηφίσματα (polls) και την εισαγωγή περιγραφής (captions) στις συνομιλίες των χρηστών.

Τα polls προστέθηκαν στην υπηρεσία WhatsApp μόλις πέρυσι, δίνοντας έτσι στους χρήστες των ομαδικών συνομιλιών την δυνατότητα να οργανώνουν πιο εύκολα π.χ. events ζητώντας από τους συμμετέχοντες να επιλέξουν μία από τις διαθέσιμες απαντήσεις στην εκάστοτε ερώτηση. Η νέα εξέλιξη θα δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις παραπάνω από μία απαντήσεις, αρκεί φυσικά να έχει ενεργοποιήσει την συγκεκριμένη επιλογή ο δημιουργός του poll. Επίσης, προστίθεται η επιλογή αναζήτησης για polls μέσα στη συνομιλία, αλλά και η επιλογή να σου έρχονται ειδοποιήσεις κάθε φορά που κάποιος χρήσης συμμετέχει στο poll.

Μια ακόμη ενδιαφέρουσα προσθήκη είναι η δυνατότητα να προσθέτεις περιγραφές (captions) ως συνοδευτικό κείμενο στις αποστολές φωτογραφιών και videos, αλλά και σε έγγραφα προτού τα μοιραστείς με τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ. Σε περίπτωση, μάλιστα, που κάποιος θέλει να μοιραστεί το αρχείο - φωτογραφία - video που έστειλες, θα υπάρχει η δυνατότητα να συμπεριλάβει στο share και την περιγραφή που έχεις δώσει (ή φυσικά να την διαγράψει).

Οι νέες λειτουργίες του WhatsApp λανσάρονται επίσημα σε όλο τον κόσμο, αλλά μπορεί να χρειαστεί να περάσουν μερικές ημέρες μέχρι να τις δούμε όλοι στις εφαρμογές μας.

[Meta]

Loading