WhatsApp Sniffer, εφαρμογή για Android κατασκοπεύει τις συνομιλίες του WhatsApp

Οι περισσότεροι χρήστες smartphones θα γνωρίζουν τo WhatsApp που χάρη στην ευκολία χρήσης του και τις πολλές δυνατότητες που προσφέρει (ομαδικό chat, αποστολή multimedia κ.α.) έχει αναδειχτεί σε μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές μηνυμάτων για iOSAndroid και άλλες mobile πλατφόρμες.

Τώρα, τα νέρα έρχεται να ταράξει μια νέα εφαρμογή για Android με την ονομασία WhatsApp Sniffer που υποστηρίζει ότι μπορεί να κατασκοπεύσει όλα τα μηνύματα που ο χρήστης  μιας άλλης συσκευής έλαβε ή έστειλε μέσω του WhatsApp και μάλιστα πολύ εύκολα.

Εκμεταλλευόμενη κενό ασφαλείας του WhatsApp, η εφαρμογή υποκλέπτει τα μηνύματα, τις φωτογραφίες και τα αρχεία που εστάλησαν, με μοναδική προϋπόθεση οι δύο συσκευές να είναι συνδεδεμένες στο ίδιο ασύρματο δίκτυο. Μάλιστα, το WhatsApp Sniffer δε δουλεύει μόνο με Android αλλά κατασκοπεύει εξίσου αποτελεσματικά και συσκευές iOS και Nokia (εξαιρούνται μόνο τα BlackBerry).

Την εφαρμογή μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ σε free ή paid έκδοση, ενώ μέχρι πριν από λίγη ώρα ήταν διαθέσιμη και στο Google Play.

Loading