WildStar: Το νέο sci-fi MMO κυκλοφορεί στις 3 Ιουνίου και είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία [Videos]

wildstar

[Δ.Τ.]

Οι NCSOFT και Carbine Studios ανακοίνωσαν σήμερα ότι το action-adventure sci-fi MMO WildStar θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 3 Ιουνίου του 2014. Επιπλέον έγιναν γνωστές πληροφορίες για την προ-παραγγελία του game η οποία θα ξεκινήσει στις 19 Μαρτίου στην προτεινόμενη λιανική τιμή των €39,99.

Όσοι προ-παραγγείλουν το game θα αποκτήσουν πρόσβαση σε πολλές closed Beta και open Beta φάσεις του παιχνιδιού καθώς και κάποια in-game προνόμια όπως:

  • Πρόσβαση στο game 3 μέρες πριν από την επίσημη κυκλοφορία του, στις 31 Μάιου δηλαδή.
  • Ένα αποκλειστικό Rocket House.
  • Ένα διακοσμητικό αντικείμενο για το σπίτι (mini-ship housing decoration) που προσφέρει στους παίκτες αυξημένο rest-experience.
  • Μία τσάντα αποθήκευσης 10 θέσεων.
  • Τη δυνατότητα να προλάβουν όνομα χαρακτήρα και Guild πριν την κυκλοφορία του game.

Το WildStar θα κυκλοφορήσει αρχικά σε δύο εκδόσεις. Την κανονική έκδοση που θα περιέχει και 30 ημέρες συνδρομής και το in-game αντικείμενο Eldan-themed Housing Décor. Και για 20 περίπου περισσότερα ευρώ η Deluxe Edition θα προσφέρει ότι προσφέρει η κανονική έκδοση συν το Eldan Hoverboard, ένα μοναδικό κοστούμι, ένα μοναδικό τίτλο Eldan και ένα αποκλειστικό σετ χρωματισμού Eldan dye set. Η έκδοση αυτή θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα σε πολύ περιορισμένα κομμάτια σε steelbook θήκη.

Το WildStar δε θυμίζει σε τίποτα τα παραδοσιακά MMO. Με ένα ξεχωριστό anime art style, πολύ ιδιαίτερο και καινοτόμο σύστημα σπιτιών και πόλεων, και με τη γρήγορη μάχη του γεμάτη δράση που πραγματικά βάζει σε δοκιμασία τις ικανότητες των παικτών και πολλά άλλα στοιχεία, φέρνει το επόμενο βήμα στο χώρο. Η προσωπικότητα του παιχνιδιού είναι επίσης φρέσκια, γεμάτη χιούμορ αλλά και μυστήριο, προσφέρει ολόκληρους νέους και άγριους κόσμους για εξερεύνηση και εκμετάλλευση.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε: www.wildstar-online.com/en/preorder

 

Loading