Windows 10 May 2020 Update: Ώρα για αναβάθμιση στη σωστή τιμή


Με το Windows 10 May 2020 Update να έχει κάνει ήδη την εμφάνιση του, αν και υπάρχουν ορισμένα προβλήματα με τη διανομή του που επιλύει η Microsoft αυτές τις ημέρες, ίσως ήρθε η κατάλληλη στιγμή να αναβαθμίσεις τον υπολογιστή σου ή ενδεχομένως κάποιο από τα παλιά laptops σου στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft.

Η νέα μεγάλη αναβάθμιση που είναι γνωστή και ως Windows 10 version 2004, φέρνει αρκετά νέα χαρακτηριστικά, όπως το νέο File Explorer, δυνατότητα εισόδου χωρίς password, περισσότερες λειτουργίες για τον ψηφιακό βοηθό Cortana που πλέον έχει ενσωματωθεί ως ξεχωριστή εφαρμογή και πολλές άλλα που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ.

windows-10-may-2020-update-keys.jpg

Εάν δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να περάσετε Windows 10 στον υπολογιστή σας, θα μπορούσατε ίσως να στραφείτε προς την αγορά ενός νόμιμου κλειδιού ενεργοποίησης με πολύ χαμηλότερο κόστος από το κατάστημα keysworlds.com. Αυτή την περίοδο είναι διαθέσιμα με μόλις €9.09 δηλαδή σχεδόν στο 10% της πραγματικής τιμής, αρκεί να δηλώσετε το κουπόνι KWS35 που σας δίνει έκπτωση 35% στο ταμείο. Με το ίδιο κουπόνι θα βρείτε και τα παρακάτω προϊόντα στις αναγραφόμενες τιμές:

Οι προσφορές δεν σταματούν εδώ. Σε περίπτωση που χρειάζεστε μόνο το Microsoft Office, καλό θα είναι να γνωρίζετε ότι υπάρχουν κλειδιά και για τη δημοφιλέστατη σουίτα της εταιρείας. Με το κουπόνι KWS40 κερδίζετε έκπτωση 40% για τα παρακάτω προϊόντα:

Για ολοκληρωτική αναβάθμιση του υπολογιστή σας, με Windows 10 και Office, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι KWS35 και για τα παρακάτω πακέτα:

Εύκολες αγορές, εύκολες πληρωμές

Το κατάστημα Keysworlds διαθέτει αυτοματοποιημένο σύστημα που σου στέλνει τον κλειδί μέσω email μέσα σε λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της αγοράς. Μη ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά και στο φάκελο Spam διότι καμιά φορά πηγαίνει εκεί. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με έμβασμα, πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες ή PayPal (η προτεινόμενη επιλογή) και για οποιοδήποτε ζήτημα μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το κατάστημα στο service @ keysworlds.com.

Loading