Τα νέα χαρακτηριστικά του Email στο Windows Phone Mango [Videos]

Η Microsoft παρουσιάζει σε δύο νέα video τα σπουδαιότερα νέα χαρακτηριστικά του Email που θα δούμε σύντομα στο πολυαναμενόμενο λειτουργικό της σύστημα Windows Phone Mango.

Ένα από τα πιο αξιόλογα χαρακτηριστικά είναι τα Email Conversations. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα λειτουργικά συστήματα, στο Windows Phone Mango οι χρήστες θα μπορούν να διαβάζουν τα threads των συζητήσεων τους χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείπουν κάθε φορά τα Εισερχόμενα τους.

Θυμίζοντας αρκετά λειτουργία desktop, το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft θα επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν ή να διαγράφουν ολόκληρες τις συζητήσεις. Επιπλέον, οι συζητήσεις θα μπορούν να διαβαστούν υπό μορφή stories, με το παλιότερο μήνυμα να εμφανίζεται στην κορυφή και τα πιο πρόσφατα προς τα κάτω.

Τέλος, μια αρκετά πρωτοποριακή λειτουργία του Windows Phone Mango είναι η δυνατότητα ενοποιημένων μηνυμάτων. Με απλά λόγια, ο χρήστης θα μπορεί να δέχεται τα Εισερχόμενα από όλους τους λογαριασμούς Email του, όπως συμβαίνει ήδη στα Android και iOS, με τη διαφορά όμως ότι εδώ θα μπορεί να τους κατηγοριοποιεί (π.χ. Personal, Job κ.ο.κ)


‪Email- Conversations on Windows Phone‬‏ by TechGear


‪Email- Linked Inbox on Windows Phone‬‏ by TechGear

[πηγή phonearena]
Loading