Xbox Cloud Gaming στα Xbox Series X/S και Xbox One από τα τέλη του 2021

Η παρουσίαση της Μicrosoft για την έναρξη της Gamescom 2021 έφερε στο προσκήνιο αρκετές ενδιαφέρουσες ειδήσεις και μία από αυτές είναι η έλευση της υπηρεσίας xCloud (Xbox Cloud Gaming) στα Χbox Series X/S και Xbox One.

Αν σας φαίνεται παράδοξη η υποστήριξη της game streaming υπηρεσίας στις παιχνιδοκονσόλες τις Microsoft, η απάντηση βρίσκεται στην εξοικονόμηση αποθηκευτικού χώρου, καθώς αποκτάς πρόσβαση σε εκατοντάδες παιχνίδια που δεν χρειάζεται να τα εγκαταστήσεις στην συσκευή σου. Να σημειωθεί, βέβαια, ότι το Xbox Cloud Gaming περιορίζει την ανάλυση σε 1080p/60fps.

Η Microsoft θα ξεκινήσει τη δοκιμαστική λειτουργία του Χbox Cloud Gaming με τους Χbox Insiders το φθινόπωρο, ενώ αναμένεται το γενικό λανσάρισμα της υπηρεσίας την περίοδο των εορτών (Νοέμβριος - Δεκέμβριος 2021).

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading