Xiaomi Mi 10 Pro: Οι πρώτες πραγματικές φωτογραφίες επιβεβαιώνουν εμφάνιση και φορτιστή 65W

Οι διαρροές των προηγούμενων εβδομάδων μας έδωσαν μια καλή εικόνα για την εμφάνιση και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του επερχόμενου Xiaomi Mi 10 Pro, ωστόσο, σήμερα έχουμε την ευκαιρία να δούμε για πρώτη φορά πραγματικές φωτογραφίες της νέας ναυαρχίδας της κινεζικής εταιρείας.

Επιβεβαιώνεται η χρήση κυρτού panel και το εξαιρετικά λεπτό bezel στο κάτω μέρος, αλλά και η απουσία υποδοχής 3.5mm headphone jack, με τη Xiaomi να πορεύεται και αυτή αποκλειστικά με την υποδοχή USB Type-C. Διακρίνεται, επίσης, η οπή στην επάνω αριστερή γωνία για τη φιλοξενία της selfie κάμερας, ενώ στο πίσω μέρος παρατηρούμε το camera module με τρεις αισθητήρες και από κάτω του ακόμη έναν αισθητήρα με το LED flash. Σε μία από τις φωτογραφίες απεικονίζεται ο φορτιστής 65W, επομένως, έχουμε επιβεβαίωση και για αυτό το χαρακτηριστικό.

Το Xiaomi 10 Pro αναμένεται με οθόνη 6.4’’ FHD+ με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120Hz, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 865, έως 16GB (!) μνήμη RAM, έως 512GB αποθηκευτικό χώρο, τετραπλή κάμερα με κύριο αισθητήρα 108MP και μπαταρία 5250mAh που συνοδεύεται από φορτιστή ισχύος 65W για φόρτιση στο 100% μέσα σε μόλις 35 λεπτά.

Οι άλλοι τρεις αισθητήρες της πίσω κάμερας είναι 16MP ultrawide + 12MP telephoto + 5MP depth, ενώ το λειτουργικό σύστημα θα είναι Android 10 με περιβάλλον χρήσης MIUI 11. Αναφέρεται, επίσης, στην ονομασία της συσκευής ότι θα διαθέτει κεραία 5G, οπότε μπορούμε να περιμένουμε το Qualcomm Snapdragon X50 modem.

[via]

Photo Gallery

Loading