Xiaomi Mi 11: Αυτά είναι όλα τα μοντέλα της σειράς!

Σε λίγες ώρες θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση της Xiaomi όπου περιμένουμε να δούμε τα νέα μέλη της σειράς Xiaomi Mi 11, αλλά ο Evan Blass δεν κρατιέται και δημοσιεύει από τώρα τα επίσημα renders τους στην πλατφόρμα Voice.

Ειδικά στην εικόνα που ακολουθεί μπορούμε να δούμε κατά σειρά από αριστερά προς δεξιά τα Mi 11i, Mi 11, Mi 11 Ultra, Mi 11 Lite και Mi 11 Lite 5G, με το Ultra μοντέλο να ξεχωρίζει ιδιαίτερα χάριν στο τεράστιο camera module που καταλαμβάνει όλο το πάνω μέρος της πλάτης και μάλιστα περιλαμβάνει μικρή οθόνη δίπλα από τους αισθητήρες της κάμερας.

xiaomi-mi-11-light-pro-ultra.jpg

Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών, το Xiaomi Mi 11 Lite αναμένεται με οθόνη 6.55’’ AMOLED FHD+ 90Hz, επεξεργαστή Snapdragon 732G, 6GB μνήμη RAM, 128GB αποθηκευτικό χώρο (επέκταση με microSD), τριπλή κάμερα 64MP + 8MP ultrawide + 5MP tele/macro, WiFi 5, Bluetooth 5.2, NFC, dualSIM, GPS, 4G, λειτουργικό σύστημα. Android 11 με MIUI 12, μπαταρία 4250mAh με φορτιστή 33W και υποδοχή USB Type-C (όχι 3.5mm).

Το Xiaomi Mi 11 Ultra αναμένεται με οθόνη 6.8’’ quad-curved WQHD+ 120Hz με επικάλυψη Gorilla Glass Victus, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 888 SoC, τριπλή κάμερα 50MP + 48MP wideangle + 48MP periscopic telephoto ( διακρίνεται ξεκάθαρα το “120X Ultra Pixel AI Camera”), 20MP selfie κάμερα, ηχεία harman/kardon, μπαταρία 5000mAh με φορτιστή 67W (ασύρματη φόρτιση επίσης στα 67W και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση στα 10W), κατασκευή πιστοποιημένη στο πρωτόκολλο IP68 για προστασία από νερό και σκόνη.

Στην ίδια παρουσίαση θα δούμε και το νέο Xiaomi Mi MIX που λέγεται ότι θα είναι το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone της εταιρείας. 

Δείτε στη γκαλερί που ακολουθεί περισσότερα επίσημα renders για τα μοντέλα:

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Loading