Επίσημο: Η σειρά Xiaomi Mi MIX επιστρέφει στις 29 Μαρτίου 2021!

Ο κύβος ερρίφθη. Η σειρά Xiaomi Mi MIX επιστρέφει επίσημα στις 29 Μαρτίου 2021, δηλαδή μαζί με τα νέα μοντέλα της σειράς Xiaomi Mi 11 (Lite, Pro, Ultra) που θα αποτελέσουν το κύριο θέμα της εκδήλωσης της εταιρείας.

Πέραν της αποκάλυψης για την αναβίωση του Mi MIX, η Xiaomi δεν αποκαλύπτει κανένα άλλο στοιχείο για αυτό που θα δούμε, ωστόσο, οι φήμες δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ώρες. Το τελευταίο μοντέλο Mi MIX που είδαμε επίσημα από την εταιρεία ήταν το άκρως εντυπωσιακό Mi MIX Alpha που προφανώς δεν προοριζόταν ποτέ για να μπει σε μαζική παραγωγή. Επομένως, εάν θέλουμε να είμαστε πιο ακριβείς, το τελευταίο εμπορικά διαθέσιμο μοντέλο ήταν το Mi MIX 3 του 2018!

Τα προηγούμενα χρόνια η Xiaomi χρησιμοποίησε τη σειρά Mi MIX για να αναδείξει νέες τεχνολογίες και σχεδιαστικές γραμμές (βλ. συνεργασία με Philippe Starck), και η αλήθεια είναι ότι σημείωσε μεγάλη επιτυχία με όλα τα μοντέλα της. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν το νέο Mi MIX θα είναι τελικά το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone της εταιρείας ή αν θα μας δείξει και πάλι κάποιο εξωπραγματικό concept.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading