Xiaomi: Στον «πάγο» η σειρά Mi MIX

Αρκετά ενδιαφέρουσες οι αποκαλύψεις του CEO της Xiaomi, κ. Lei Jun, σε ερωτήσεις που του απηύθυναν χρήστες του κινεζικού δικτύου Weibo. Ο επικεφαλής της εταιρείας μίλησε για την κατάσταση με το εντυπωσιακό Xiaomi Mi MIX Alpha και γενικότερα για τη σειρά Mi MIX, αλλά και για τους δικούς της επεξεργαστές Surge.

Αυτά που κρατάμε είναι ότι το Mi MIX Alpha με τη μοναδική τυλιχτή οθόνη του δεν θα μπει τελικά στη μαζική παραγωγή, κάτι που λίγο πολύ το περιμέναμε όλοι, αλλά η βόμβα αφορά το γεγονός ότι μπαίνει στον “πάγο” ολόκληρη η σειρά Mi MIX! Επομένως, ξεχνάμε το ενδεχόμενο κυκλοφορίας νέου Mi MIX και σύμφωνα με τον κ. Jun, ίσως η εταιρεία επιστρέψει σε αυτήν “κάποια μέρα”.

Σε ό,τι αφορά τους επεξεργαστές Surge, ο κ. Jun παραδέχτηκε πως μετά την κυκλοφορία της πρώτης γενιάς το 2017 αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα στη μαζική παραγωγή. Τόνισε ότι δεν σταμάτησε η ανάπτυξη τους και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε ξανά κάποια smartphones της με Surge SoCs.

Δεν αποκλείεται στην αυριανή παρουσίαση του Xiaomi Mi 10 Ultra να γίνουν πιο αναλυτικές αναφορές συνολικά στην στρατηγική της Xiaomi.

[via]

Loading