Xiaomi Mi 11 Lite: Όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά και unboxing video

Το Xiaomi Mi 11 Lite αναμένεται ότι θα παρουσιαστεί στις 29 Μαρτίου 2021 στην Κίνα, παρόλα αυτά, κάποιοι στην Ιταλία το έχουν πάρει ήδη στα χέρια τους και μάλιστα υπάρχουν αγγελίες πώλησης μέσα από το Facebook Marketplace σε τιμές από €279 έως €339. Παράλληλα, ο tipster Sundhanshu αποκαλύπτει στο Twitter επίσημα renders και όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, ενώ το κατάστημα Tecnosell δημοσίευσε στο YouTube και ένα unboxing video!

Όπως αντιλαμβάνεστε, δεν έχει μείνει τίποτα κρυφό για τα “αποκαλυπτήρια” της επόμενης Δευτέρας, οπότε μπορούμε να περιμένουμε το Xiaomi Mi 11 Lite με οθόνη 6.55’’ AMOLED FHD+ 90Hz, επεξεργαστή Snapdragon 732G, 6GB μνήμη RAM, 128GB αποθηκευτικό χώρο (επέκταση με microSD), τριπλή κάμερα 64MP + 8MP ultrawide + 5MP tele/macro, WiFi 5, Bluetooth 5.2, NFC, dualSIM, GPS, 4G, λειτουργικό σύστημα. Android 11 με MIUI 12, μπαταρία 4250mAh με φορτιστή 33W και υποδοχή USB Type-C (όχι 3.5mm).

Πιθανότατα θα έχουμε ενημέρωση από την InfoQuest μέσα στις επόμενες ημέρες για τη διαθεσιμότητα και τις τιμές σε Ελλάδα και Κύπρο. Μη ξεχνάμε ότι περιμένουμε να δούμε από τη Xiaomi και τις εκδόσεις Mi 11 Pro, Mi 11 Ultra.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Loading