Xiaomi Mi 11 Ultra: Τεράστια διαρροή σε hands-on video

Η Xiaomi προχώρησε στο παγκόσμιο λανσάρισμα του Mi 11, αλλά αναμένεται ότι πολύ σύντομα θα προσθέσει στη σειρά και τα Xiaomi Mi 11 Ultra, Mi 11 Pro και Mi 11 Lite. Kατά καιρούς έχουν έρθει στη δημοσιότητα πληροφορίες για όλα, αλλά πριν από λίγη ώρα είχαμε τη σημαντικότερα διαρροή από τον b.

Ο γνωστός Youtuber έχει στα χέρια του το Mi 11 Ultra σε λευκό και μαύρο χρώμα, και πραγματοποίησε ένα πρώτο hands-on το οποίο πλέον έχει κατέβει από το κανάλι του για ευνόητους λόγους (ενδεχομένως να υπάρχουν κάποια mirrors σε άλλα κανάλια, αλλά και αυτά αποσύρονται ταχύτατα).

Από τα screenshots που πρόλαβαν να διασώσουν οι XDA developers μπορούμε να διακρίνουμε ότι το Mi 11 Ultra διαθέτει ένα σημαντικά μεγαλύτερο camera module που περιλαμβάνει τριπλή κάμερα 50MP + 48MP wideangle + 48MP periscopic telephoto, ενώ διακρίνεται ξεκάθαρα το “120X Ultra Pixel AI Camera”. Αυτό που προκαλεί τη μεγαλύτερη εντύπωση, όμως, είναι η τοποθέτηση μια μικρής δευτερεύουσας οθόνης μέσα στο camera module!

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, ο TechBuff PH αναφέρει οθόνη 6.8’’ quad-curved WQHD+ 120Hz με επικάλυψη Gorilla Glass Victus, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 888 SoC, 20MP selfie κάμερα, ηχεία harman/kardon, μπαταρία 5000mAh με φορτιστή 67W (ασύρματη φόρτιση επίσης στα 67W και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση στα 10W), κατασκευή πιστοποιημένη στο πρωτόκολλο IP68 για προστασία από νερό και σκόνη.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading