Xiaomi Mi 11: Έντονες φήμες για παρουσίαση μέσα στον Ιανουάριο

Ο Ιανουάριος του 2021 αναμένεται αρκετά πιο γεμάτος από παρουσιάσεις νέων smartphones σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, διότι με τη μετάθεση του MWC 2021 για τον Ιούνιο (αντί για το Φεβρουάριο) πολλοί κατασκευαστές φαίνεται ότι δεν βρίσκουν λόγο να περιμένουν μέχρι το Μάρτιο για να δείξουν τις νέες προτάσεις τους.

Ήδη έχει βουήξει ο τόπος ότι η Samsung θα παρουσιάσει τον Ιανουάριο τη σειρά Galaxy S21 και τώρα μαθαίνουμε από τον πολύ έγκυρο leakster Digital Chat Station, ότι η Xiaomi θα επισπεύσει και αυτή την παρουσίαση της σειράς Xiaomi Mi 11.

Η κινέζικη εταιρεία είχε επιλέξει να παρουσιάσει τις σειρές Mi 9 και Mi 10 μέσα στο Φεβρουάριο των περασμένων δύο ετών, προκειμένου να συνδυάσει μαζί τους την παρουσία της στα MWC της Βαρκελώνης. Οι ειδικές συνθήκες που έχει προκαλέσει η πανδημία COVID-19 ήταν αναμενόμενο ότι θα επηρεάσει το χρονοδιάγραμμα της, αλλά και πάλι είναι αρκετά παράξενο να προχωρήσει στο λανσάρισμα νέας ναυαρχίδας μόλις 3-4 μήνες μετά τη σειρά Mi 10T.

Η σειρά Xiaomi Mi 11 αναμένεται με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 875 (θα παρουσιαστεί επίσημα μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα) για τα δύο premium μοντέλα της (Mi 11 και Mi 11 Pro). Αν ισχύουν όντως οι φήμες για παρουσίαση τον Ιανουάριο, τότε ετοιμαστείτε για πληθώρα διαρροών μέσα στις επόμενες ημέρες.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading