Μετά από μεγάλη αναμονή, οι κάτοχοι του Xiaomi Mi A1 βλέπουν επιτέλους να καταφθάνει η αναβάθμιση στην έκδοση Android 9.0 Pie στις συσκευές τους. Θα περίμενε κανείς ότι ως μέλος του προγράμματος Android One θα είχε αναβαθμιστεί αρκετά νωρίτερα, αλλά η Xiaomi μέχρι στιγμής δεν τα πάει και τόσο καλά σε αυτόν τον τομέα. Όπως και να 'χει, το Android 9.0 Pie είναι εδώ για ένα από τα best sellers της τελευταίας χρονιάς.

Το μέγεθος του αρχείο είναι 1.07GB και φέρνει όλα όσα γνωρίζουμε για το Android 9.0 Pie, όπως τον σχεδιασμό Material Design 2.0, τα εργαλεία Digital Wellbeing, το νέο σύστημα ειδοποιήσεων και το νέο περιβάλλον χρήσης, ενώ σημαντική είναι και η ενεργοποίηση της κεραίας FM του Xiaomi Mi A1. Ας ελπίσουμε ότι θα διορθωθούν τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν με την αναβάθμιση στο Android Oreo, καθώς πολλοί χρήστες είδαν τις συσκευές τους να χειροτερεύουν σε απόδοση και την αυτονομία να μειώνεται αρκετά.

Οι πρώτες αναφορές για την αναβάθμιση του Xiaomi Mi A1 στο Android 9.0 Pie έρχονται από την Ασία, επομένως, ίσως χρειαστεί να περάσουν μερικές ημέρες μέχρι να εμφανιστεί στις συσκευές μας.

[via]

Advertisements