Xiaomi Mi Box: Σε εξαιρετική προσφορά το κορυφαίο 4K Android TV box

Αν βρίσκεστε σε αναζήτηση κάποιου Android TV box, τότε σίγουρα αξίζει της προσοχής σας η προσφορά που βρήκαμε στο κατάστημα Lightinthebox για το εξαιρετικό Xiaomi Mi Box, καθώς μ έχρι και την 31η Αυγούστου μπορείτε να το προμηθευτείτε σε τιμή €53.10 δηλώνοντας το κουπόνι LITBHOT στο ταμείο!

Ας θυμηθούμε λίγα πράγματα για το Xiaomi Mi Box:

Το τελευταίας γενιάς TV box της εταιρείας έχει βραβευτεί με RedDot design award και διαθέτει επεξεργαστή quad-core Amlogix S905X 2.0GHz, επεξεργαστή γραφικών ARM Mali-450 GPU, 2GB RAM, 8GB αποθηκευτικό χώρο και υποδοχή USB 2.0 για να συνδέσεις εξωτερική μονάδα αποθήκευσης.

Το λειτουργικό σύστημα είναι το Android 6.0 Marshmallow και υποστηρίζει τις εφαρμογές και τα παιχνίδια του καταστήματος Google Play. Από πλευράς απόδοσης, το Xiaomi Mi Box υποστηρίζει ανάλυση έως 4K στα 60fps και τα πρωτόκολλα HDR10/HLG HDR, ενώ η σύνδεση με την τηλεόραση γίνεται μέσω υποδοχής HDMI 2.0a.

Σε ό,τι αφορά τη συνδεσιμότητα βρίσκουμε κεραίες dual-band WiFi 802.11ac για σύνδεση στο Internet και Bluetooth 4.0 για σύνδεση εξωτερικού πληκτρολογίου και τηλεχειριστηρίου. Το πακέτο περιλαμβάνει, πάντως, και ξεχωριστό τηλεχειριστήριο της εταρείας που υποστηρίζει φωνητικές εντολές.

Το Xiaomi Mi Box είναι χωρίς αμφιβολία μια εξαιρετική επιλογή που θα καλύψει τις ανάγκες σας.

Loading