Ούτε το Xiaomi Mi MIX 2S θα παρουσιαστεί τελικά στο MWC 2018. Η κινέζικη εταιρεία αποφάσισε να αφήσει και αυτή τη Samsung να κάνει παιχνίδι μόνη της στη Βαρκελώνη, καθώς ο CEO, Lei Jun, επιβεβαίωσε στο δίκτυο Weibo ότι θα παρουσιάσουν επίσημα το Mi MIX 2S σε ξεχωριστή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαρτίου. Αν σας θυμίζει κάτι η ημερομηνία, την ίδια μέρα θα έχουμε τα αποκαλυπτήρια της σειράς Huawei P20...

Το Xiaomi Mi MIX 2S αναμένεται με full-screen οθόνη 5.99'' που καταλαμβάνει σχεδόν το 100% της πρόσοψης και η εμπρόσθια κάμερα έχει τοποθετηθεί στην επάνω δεξιά γωνία. Στην πίσω πλευρά διακρίνουμε την διπλή κάμερα 12MP + 12MP (με οπτικό zoom) σε κάθετη διάταξη και το LED flash ανάμεσα στους φακούς, ενώ ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων θα βρίσκεται κάτω από την οθόνη.

Ακόμη, μαθαίνουμε ότι διαθέτει επεξεργαστή 64bit octa-core Qualcomm Snapdragon 845 (συμφωνεί με την διαρροή από το AnTuTu benchmark όπου έπιασε βαθμολογία 273741), 8GB μνήμη RAM LPDDR4X και 256GB αποθηκευτικό χώρο UFS. Πιθανότατα θα δούμε και άλλες εκδόσεις με λιγότερη μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο, π.χ. 6GB + 64GB ή 6GB + 128GB. Η κατασκευή του θα είναι από κεραμικό υλικό με κυρτές γωνίες.

[via]

Advertisements