Xiaomi Mi Note 10: Αποκαλύψεις για την πενταπλή κάμερα και μπαταρία 5260mAh

Η Xiaomi συνεχίζει να φτιάχνει το κλίμα για την επερχόμενη παρουσίαση του Xiaomi Mi CC9 Pro (aka Xiaomi Mi Note 10 για τις Δυτικές αγορές) αποκαλύπτοντας περισσότερες λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του με επίσημα poster. Αυτή τη φορά μαθαίνουμε πράγματα για τους αισθητήρες της πίσω πενταπλής κάμερας και για τη χωρητικότητα της μπαταρίας.

Συγκεκριμένα, το Xiaomi Mi Note 10 θα διαθέτει κύριο αισθητήρα 108MP Samsung ISOCELL Bright HMX που θα συνοδεύεται από έναν αισθητήρα 5MP με τηλεφακό και 5x οπτικό zoon, έναν 12MP για λήψεις πορτραίτων, έναν 20MP με υπερευρυγώνιο φακό και έναν 2MP macro. Στη δεξιά πλευρά της διάταξης θα υπάρχει dual LED flash. Σε ό,τι αφορά τη μπαταρία, αυτή θα έχει χωρητικότητα 5260mAh και θα υποστηρίζει ταχεία φόρτιση με ισχύ 30W.

Από προηγούμενες διαρροές για το Xiaomi Mi CC9 Pro έχει γίνει γνωστό ότι θα διαθέτει οθόνη 6.47’’ FHD+ OLED, επεξεργαστή octa-core Qualcomm Snapdragon 730G, 6GB/8GB/12GB μνήμη RAM, 64GB/128GB/256GB αποθηκευτικό χώρο, dualGPS, in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, αισθητήρα υπερύρθρων εμπρόσθια κάμερα 32MP και οπτικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας (O.I.S.) σε δύο από τους αισθητήρες της πίσω πενταπλής κάμερας.

Να τονίσουμε ότι είναι εξαιρετικά πιθανό το Xiaomi Mi Note 10 να έρθει με ισχυρότερο επεξεργαστή, επομένως, δεν θα μας έκανε εντύπωση αν δούμε Snapdragon 855+.

Η παρουσίαση του Xiaomi Mi CC9 Pro θα γίνει στις 5 Νοεμβρίου στην Κίνα και αυτή του Xiaomi Mi Note 10 φημολογείται ότι θα πραγματοποιηθεί στις 14 Νοεμβρίου.

[via]

Photo Gallery

Loading