Xiaomi Mi TV 32'' με μόλις €179.99 και δωρεάν αποστολή απο Γερμανία χωρίς τελωνείο

Τα τελευταία χρόνια σας μεταφέρουμε κανονικά τα νέα για τις τηλεοράσεις που κατασκευάζει η Xiaomi, παρά το γεγονός ότι δεν έρχονται επίσημα στη χώρα μας. Αρκετοί φίλοι, ωστόσο, μας έχετε ρωτήσει αν υπάρχει τρόπος να προμηθευτούν κάποια Xiaomi Mi TV και αν αξίζει τον κόπο. Για να είμαστε ειλικρινείς, μια τέτοια αγορά από κατάστημα της Κίνας εμπεριέχει ρίσκο κυρίως για τα έξτρα έξοδα του τελωνείου, αλλά σήμερα μας ήρθε ενημέρωση από το κατάστημα Tomtop ότι βρέθηκε λύση: οι αποστολές γίνονται από την αποθήκη στη Γερμανία και δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο έξτρα κόστους για τον υποψήφιο αγοραστή!

Αυτή την περίοδο, μάλιστα, τρέχει και μια πολύ καλή προσφορά για όσους θέλουν να δοκιμάσουν τηλεόραση της Xiaomi, με το μοντέλο Xiaomi Mi TV 32’’ να είναι διαθέσιμο σε τιμή μόλις €179.99 και με δωρεάν αποστολή μέσα σε 3 έως 5 εργάσιμες από τη Γερμανία!

Η Xiaomi Mi TV 32’’ διαθέτει LED panel ανάλυσης 1366 x 768 με υποστήριξη HDR, επεξεργαστή 64-bit quad-core Amlogic 1.2GHz, 1GB μνήμη RAM, 8GB αποθηκευτικό χώρο, υποδοχές 3x DVI και 2x USB, Ethernet, 2x ηχεία 5W με DTS/Dolby Audio, κεραίες dual-band WiFI (2.4GHz + 5GHz) και Bluetooth 4.2, λειτουργικό σύστημα Android 9 Pie, ενσωματωμένο Chromecast και τηλεχειριστήριο με 12 κουμπιά που διαθέτει μικρόφωνο για υποστήριξη φωνητικών εντολών. Στις υποστηριζόμενες γλώσσες συμπεριλαμβάνονται τα Ελληνικά και τα Αγγλικά.

Μπορείτε να αποκτήσετε τη Xiaomi Mi TV 32’’ με €179.99 από εδώ.

Photo Gallery

Loading