Xiaomi Watch S1 Pro: Επίσημα το πιο προηγμένο smartwatch της εταιρείας

Συνεχίζουμε από την σημερινή παρουσίαση της Xiaomi στην Κίνα με το νέο Xiaomi Watch S1 Pro, το πιο προηγμένο smartwatch της εταιρείας μέχρι σήμερα σύμφωνα με τα λεγόμενα της, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο στην χώρα σε τιμές 1499 yuan (περίπου €215) και 1599 yuan (περίπου €229) για την Black Stainless Steel έκδοση.

xiaomi-watch-s1-pro-official-1.jpg

Το Xiaomi Watch S1 Pro έχει διάμετρο 46mm, σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι και κεραμικό πίσω μέρος, ενώ στις πλευρές του υπάρχει κορώνα και κουμπί για την διαχείριση, όπως και μικρόφωνο και ηχείο για να πραγματοποιείς κλήσεις. Η οθόνη του έρχεται με AMOLED panel 1.47’’ ανάλυσης 480 x 480 και με φωτεινότητα 600nits.

xiaomi-watch-s1-pro-official-2.jpg

Στο εσωτερικό του έχει τοποθετηθεί επεξεργαστής κατασκευασμένος στα 12nm , κεραίες WiFi, GPS και Bluetooth 5.2 για σύνδεση σε συσκευές Android και iOS, μπαταρία χωρητικότητας 500mAh για αυτονομία έως 14 ημερών, αισθητήρας μέτρησης καρδιακού παλμού, stress, ποσοστού οξυγόνου στο αίμα (SpO2) και θερμοκρασίας σώματος, ενώ στην Κίνα θα κυκλοφορήσει και έκδοση με NFC chip.

xiaomi-watch-s1-pro-official-3.jpg

Το Xiaomi Watch S1 Pro έρχεται με λειτουργικό σύστημα MIUI Watch που υποστηρίζει την εγκατάσταση third-party εφαρμογών, περιλαμβάνει περισσότερα από 100 προγράμματα σωματικής δραστηριότητας και ευεξίας, μαζί με 10 ειδικά προγράμματα για δρομείς με φωνητικές οδηγίες σε πραγματικό χρόνο.

Αναμένουμε ενημέρωση για το λανσάρισμα του στην Ελλάδα, όπως για τις υπόλοιπες νέες συσκευές της εταιρείας.

Loading