YouTube: Επιτρέπει πλέον τα downloads για τους συνδρομητές YouTube Premium

H πλατφόρμα του YouTube προσφέρει επιτέλους μία λύση για τη λήψη των videos από υπολογιστές.

Σύμφωνα με το Android Police, έχει προστεθεί δοκιμαστικά ως πειραματική λειτουργία ένα κουμπί λήψης για videos το οποίο είναι διαθέσιμο μόνο για τους συνδρομητές του YouTube Premium.

Το κουμπί λήψης έχει τοποθετηθεί δίπλα από την επιλογή που διατίθεται για κοινοποίηση ενός video (ακριβώς κάτω από το video), αλλά μπορείτε να το εντοπίσετε και στο μενού με τις τρεις κουκίδες κατά την περιήγηση σας στο YouTube.

Με την πραγματοποίηση της λήψης, το video αποθηκεύεται στη βιβλιοθήκη σας στο YouTube όπου μπορείτε να το παρακολουθήσετε, όταν είστε offline. Δεν τίθεται περιορισμός στο όριο του μεγέθους ενός video και μπορείτε να κατεβάσετε ένα video σε ανάλυση από 144p έως 1080p.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει ήδη διαθέσιμη παρόμοια λειτουργία λήψης video και για κινητά για τους συνδρομητές της υπηρεσίας Premium.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Loading