ZEN Buddies: Δωρεάν μεταφορές χρημάτων για τους χρήστες της εφαρμογής

Η πλατφόρμα πληρωμών ZEN.com επέκτεινε τα διαθέσιμα προγράμματα των συνδρομητών, προσφέροντας πλέον στους ιδιώτες πελάτες μία νέα λειτουργία, η οποία ονομάζεται “ZEN Buddies”. Πρόκειται για μία άνετη λύση, η οποία δίνει τη δυνατότητα για εσωτερικές μεταφορές χρημάτων ανάμεσα σε χρήστες της mobile εφαρμογής ZEN, βασισμένη αποκλειστικά και μόνο στον αριθμό τηλεφώνου τους.

Η νέα αυτή υπηρεσία επιτρέπει στους πελάτες της ZEN.com να στέλνουν μεταξύ τους χρήματα γρήγορα και εύκολα, με τη χρήση μόνο του τηλεφωνικού νούμερου, χωρίς να απαιτείται ουδεμία αναφορά σε αριθμό λογαριασμού. Συμβαδίζοντας με τη φιλοσοφία της εταιρείας ZEN, οι εν λόγω μεταφορές παρέχονται εντελώς δωρεάν και δεν ενέχουν κρυφές χρεώσεις.

Όπως εξηγεί ο Michał Bogusławski, Εμπορικός Διευθυντής της ZEN,

Η λειτουργία ‘ZEN Buddies’ έρχεται ως απάντηση στις πραγματικές ανάγκες των πελατών μας. Οι σύγχρονοι καταναλωτές αποζητούν την ελευθερία της επιλογής με τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση. Χάρη στο νέο αυτό χαρακτηριστικό, συνδράμουμε στην προσπάθειά τους να απλοποιήσουν ακόμα περισσότερο την καθημερινή διαχείριση των οικονομικών τους. Στην πράξη, το ‘ZEN Buddies’ επιτρέπει και διευκολύνει τους συχνούς διακανονισμούς ανάμεσα σε ιδιώτες. Για μια παρέα φίλων, ποτέ δεν ήταν ευκολότερη η διαδικασία μοιράσματος του κόστους μίας παραγγελίας φαγητού ή η γρήγορη μεταφορά μικροποσών».

Για την αποστολή χρηματικών ποσών σε έναν άλλον χρήστη, το μόνο που απαιτείται είναι η εγκατάσταση της εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα της ZEN.com. Με δεδομένο ότι το ZEN App δεν απαιτεί κανένα ειδικό εξοπλισμό hardware, κάθε χρήστης είναι σε θέση ανά πάσα στιγμή να προβαίνει σε ταχείς συναλλαγές, καθώς και εύκολες και άνετες μεταφορές, χωρίς έξτρα οικονομική επιβάρυνση. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο σε Google Store & App Store, όσο και στο Huawei App Gallery.

Η απλότητα των παρεχόμενων λύσεων αποτελεί το σήμα κατατεθέν της εταιρείας ZEN

Δίνοντας μεγαλύτερη αξία στην καθημερινότητα και απαλλάσσοντάς μας από περιττές έγνοιες, το ‘ZEN Buddies’ είναι μια άλλη λειτουργικότητα που αποτυπώνει το όραμα της ZEN.com, μίας εταιρείας που παρέχει καθοδήγηση στον περίπλοκο κόσμο των πληρωμών, ανάγοντάς τες σε μια εύκολη υπόθεση.

Εάν ο παραλήπτης μιας μεταφοράς δεν έχει κάνει λήψη της εφαρμογής ZEN, η ολοκλήρωση της συναλλαγής απέχει λίγα μόλις βήματα. Αφού λάβετε ένα SMS που σας ενημερώνει σχετικά με τα χρήματα που έχουν αποσταλεί, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ολοκληρώσετε τη γρήγορη εγγραφή στην εφαρμογή και τα χρήματα που μεταφέρθηκαν προηγουμένως σας περιμένουν στον προσωπικό σας λογαριασμό ZEN. Το μεταφερόμενο χρηματικό ποσό είναι και τυπικά ασφαλές - σε περίπτωση που ο παραλήπτης δεν προχωρήσει στην εγγραφή, τα χρήματα επιστρέφονται στον αποστολέα, χωρίς κανένα ρίσκο.

Αξίζει να έχουμε κατά νου ότι η υπηρεσία ‘ZEN Buddies’ δεν είναι το μόνο διαθέσιμο ‘zenefit’ από πλευράς της πολωνικής fintech. Ως μέρος του πακέτου της σταθερής συνδρομής, κάθε χρήστης που κατεβάζει και ενεργοποιεί την εφαρμογή της ZEN.com, λαμβάνει πλέον μία σειρά από ειδικά προνόμια. Ανάμεσα στα συγκεκριμένα οφέλη/‘zenefits’ συγκαταλέγονται η άμεση επιστροφή χρημάτων (instant cashback) σε αγορές επιλεγμένων συνεργατών, η πρόσθετη εγγύηση ενός έτους για ηλεκτρονικά είδη και η δυνατότητα χρήσης ενός ευέλικτου λογαριασμού πολλαπλών νομισμάτων, με μεταφορές χωρίς επιπλέον τέλη συναλλαγής.

Η υπηρεσία ‘ZEN Buddies’, ένας άλλος τρόπος απλούστευσης της διαδικασίας μεταφοράς χρημάτων χωρίς όρια και σύνορα, είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα, καθώς και στο σύνολο των 31 ευρωπαϊκών χωρών όπου δραστηριοποιείται η ZEN.com.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading