ZTE

ZTE Axon 20 5G: Το πρώτο smartphone στον κόσμο με under-display κάμερα έρχεται την 1η Σεπτεμβρίου 2020

Η πρώτη εμπορική εφαρμογή της under-display κάμερας θα γίνει από τη ZTE, όπως το είχε προαναγγείλει η εταιρεία πριν από μερικές ημέρες, και αυτή η συσκευή θα είναι το ZTE Axon 20 5G που θα παρουσιαστεί επίσημα την 1η Σεπτεμβρίου 2020.

Πέραν της under-display κάμερας, η μόνη πληροφορία που έχουμε για το ZTE Axon 20 5G είναι ότι θα υποστηρίζει δίκτυα 5G, αλλά μπορούμε να κάνουμε μια εκτίμηση για τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, δεδομένου ότι θα είναι η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας.

Με κάθε επιφύλαξη, περιμένουμε οθόνη AMOLED ανάλυσης FHD+, 8GB/12GB μνήμη RAM LPDDR5, 128GB/256GB αποθηκευτικό χώρο, τετραπλή κάμερα στο πίσω μέρος, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι, WiFi 6, Bluetooth 5.1, GPS, NFC, 5G, λειτουργικό σύστημα Android 10 και μπαταρία 4500mAh.

Πιθανότατα μέσα στις επόμενες ημέρες θα έρθουν στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία για το ZTE Axon 20 5G, αλλά σίγουρα αυτό που περιμένουμε όλοι είναι να δούμε κατά πόσο η υλοποίηση της under-display κάμερας θα λειτουργήσει όπως τη φανταζόμαστε.

Loading