Η Zynga απομακρύνεται από το Facebook δημιουργώντας τη δική της πλατφόρμα παιχνιδιών

Η Zynga εγκαινίασε τη δική της αυτόνομη gaming πλατφόρμα, όπου οι χρήστες θα μπορούν να παίζουν όλα τα παιχνίδια που μέχρι τώρα ήταν διαθέσιμα στο Facebook, φιλοδοξώντας, μάλιστα, να αποτελέσει σύντομα τη μεγαλύτερη κοινότητα παιχνιδιών στον κόσμο!

Η νέα πλατφόρμα βρίσκεται ακόμα σε beta mode, με τους χρήστες να έχουν αρχικά πρόσβαση στα παιχνίδια CityVille, CastleVille, Zynga Poker, Words With Friends και Hidden Chronicles. Μπορείτε να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό ή να συνδεθείτε μέσω Facebook αλλά και να επιλέξετε αν θέλετε να παίξετε με τους φίλους σας στο κοινωνικό δίκτυο ή με τους zFriends σας, δηλαδή τους φίλους σας στην πλατφόρμα της Zynga.

Επιπλέον, την ώρα που παίζετε μπορείτε να συνομιλείτε με τους συμπαίκτες σας μέσω chat και να τους αποστέλλετε αντικείμενα ή μηνύματα, με όλες τις λειτουργίες να εκτελούνται πολύ ταχύτερα από ό,τι στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

Είναι αυτονόητο ότι η προσπάθεια της εταιρείας να ανεξαρτητοποιηθεί από τη Facebook δε θα αφήσει την τελευταία ασυγκίνητη δεδομένου του γεγονότος ότι το 12% των περσινών εσόδων της το χρωστά αποκλειστικά στη Zynga.

[πηγή venturebeat]

This entry was posted in Gaming, Internet and tagged . Bookmark the permalink.