Μέτρησε τις διαστάσεις σου για ασφαλέστερο οnline shopping!

Όλο και περισσότεροι χρήστες του Internet καταφεύγουν καθημερινά στο online shopping. Ωστόσο, μπορεί στο Διαδίκτυο να βρίσκει κανείς πολύ μεγαλύτερη ποικιλία σε ρούχα, αλλά πολλές φορές η επιλογή του κατάλληλου νούμερου είναι ρίσκο...

Το πρόβλημα αυτό έρχεται να λύσει το ολοκαίνουριο μηχάνημα της βρετανικής εταιρείας Bodymetrics, που σκανάρει στην κυριολεξία το σώμα σου! Χρησιμοποιώντας 8 τρισδιάστατες κάμερες, το μηχάνημα καταγράφει όλες τις δυνατές διαστάσεις σου. Αφού συγκεντρωθούν όλα τα απαραίτητα δεδομένα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα ανεβάσεις στο διαδίκτυο.

Έτσι, στην επόμενη ηλεκτρονική αγορά σου μπορείς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο καθώς δεν κινδυνεύεις να παραγγείλεις για ακόμη μια φορά λάθος νούμερο. Επιπλεόν, μπορείς να δεχτείς προτάσεις από το ηλεκτρονικό κατάστημα για τα ρούχα που θα πηγαίνουν περισσότερο στο σωματότυπο σου.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, το 20-40% των συνολικών αγορών ρούχων μέσω του διαδικτύου επιστρέφεται εξαιτίας προβλημάτων στα νούμερα, κάτι που βλάπτει τόσο τους πωλητές και τους αγοραστές όσο και το ίδιο το ηλεκτρονικό εμπόριο ρούχων.

Το πρωτοποριακό μηχάνημα έκανε ήδη το ντεμπούτο του στο νέο κατάστημα της διεθνούς αλυσίδας ένδυσης New Look στο Westfield Stratford, ενώ σύντομα αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του και σε άλλες περιοχές.

[πηγή bodymetrics]
Loading