Acer: Νέες οθόνες Predator και Nitro από €319

Η Acer επεκτείνει τη βραβευμένη σειρά monitor με μια νέα ποικιλία ισχυρών οθονών, που ταιριάζουν σε μία μεγάλη γκάμα gamers, από ελίτ επαγγελματίες που απαιτούν κορυφαία τεχνολογία έως casual players που απλά θέλουν να διασκεδάσουν. Επιπλέον, η Acer πρώτη προσφέρει gaming οθόνες με πιστοποίηση TÜV Rheinland Eyesafe, σχεδιασμένες να φιλτράρουν επιλεκτικά το μπλε φως, διατηρώντας παράλληλα ολοκάθαρα και ζωντανά χρώματα.

Σειρά Predator XB3 για επαγγελματίες και ένθερμους υποστηρικτές

Η νέα Predator XB3 είναι μια σειρά οθονών FHD (1920x1080) ή QHD (2560x1440) που διαθέτουν υψηλούς ρυθμούς ανανέωσης και πιστοποίηση VESA Display HDR. Έτσι, κάθε οθόνη έχει βελτιστοποιηθεί βάσει διαφορετικών κριτηρίων: το XB273U NV είναι Eye safe-certified, το XB253Q GW έχει εντυπωσιακό ρυθμό ανανέωσης 280 Hz (overclockable) και 0,5 ms (G to G), ενώ το XB323U GX διαθέτει αξιοσημείωτη χρωματική ακρίβεια, με κάλυψη του 99% Adobe RGB.

Predator XB273U NV – Ότι καλύτερο για τα μάτια

Το Predator XB273U NV, μέλος της σειράς XB3 VisionCare, έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους παίκτες όσο το δυνατόν πιο άνετη εμπειρία παιχνιδιού. Μία από τις πρώτες gaming οθόνες που πιστοποιούνται από την Eyesafe, το Predator XB273U NV διαχειρίζεται μήκη κύματος υψηλής ενέργειας, για να φιλτράρει επιλεκτικά το μπλε φως διατηρώντας παράλληλα καθαρή και έντονη ποιότητα χρώματος. Επιπλέον, το Acer VisionCare 4.0 ενσωματώνει μια σειρά τεχνολογιών (LightSense, AdaptiveLight, ColorSense και ProxiSense), που μετρούν το φως του περιβάλλοντος και στη συνέχεια, προσαρμόζουν και συνδυάζουν αυτόματα τη φωτεινότητα και τη θερμοκρασία χρώματος της οθόνης, συμβάλλοντας στη μείωση της καταπόνησης των ματιών.

Η κρυστάλλινη Agile-Splendor IPS QHD (2560x1440) οθόνη 27 ιντσών του monitor διαθέτει ευρείες γωνίες προβολής, γρήγορο χρόνο απόκρισης 1ms και έως και 170Hz ρυθμό ανανέωσης, ενώ η κάλυψη φάσματος χρωμάτων DCI-P3 95% και η βαθμολογία Delta E xtagstartz1 επιτρέπει απίστευτα ρεαλιστικές εικόνες. Πιστοποιημένο με VESA Display HDR 400, το XB273U NV έχει πραγματική ποιότητα εικόνας 8-bit και προσαρμόζει δυναμικά τη φωτεινότητα της οθόνης, ώστε να ταιριάζει με την εικόνα που προβάλλεται, αποδίδοντας αισθητά τις αντιθέσεις.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading