Αναβάλλεται επ' αόριστον η κυκλοφορία των Diablo IV και Overwatch 2

Δυσάρεστα τα μαντάτα για τους gamers από την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του τρίτου τριμήνου 2021 της Activision Blizzard. Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι θα καθυστερήσει αρκετά η ολοκλήρωση των Overwatch 2 και Diablo IV, με αποτέλεσμα να μην έχει κάποιο σαφές χρονοδιάγραμμα για το λανσάρισμα τους στην αγορά.

Τα δύο παιχνίδια είχαν ανακοινωθεί στο πλαίσιο της BlizzCon 2019 και θεωρητικά τα περιμέναμε είτε φέτος, είτε μέσα στο 2022. Φαίνεται ότι τόσο η πανδημία, όσο και η σωρεία σκανδάλων που ήρθαν στη δημοσιότητα τους τελευταίους μήνες (και οδήγησαν με τη σειρά τους σε παραιτήσεις υψηλόβαθμων στελεχών) επηρέασαν σημαντικά την ανάπτυξη όλων των projects.

Αν και σχεδιάζουμε να διαθέσουμε αρκετό νέο υλικό μέσα στην επόμενη χρονιά, η κυκλοφορία των Overwatch 2 και Diablo IV θα καθυστερήσει σε σύγκριση με ό,τι προγραμματίζαμε αρχικά. Με αυτόν τον τρόπο δίνουμε στις ομάδες ανάπτυξης περισσότερο χρόνο για να ολοκληρώσουν την παραγωγή και να διασφαλίσουν πως αμφότερα θα προσφέρουν κορυφαίες εμπειρίες gaming για πολλά χρόνια.

Θα βολευτούμε με τα Diablo II: Resurrected και Diablo Immortal, γιατί το Diablo IV πάει για το 2023 στην καλύτερη…

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[Activision - Blizzard]

Loading