TCL

Αναβαθμίστε την καθημερινότητα σας με το TCL 505

Η TCL έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στην κατηγορία των entry-level smartphones χάριν στις πολύ ποιοτικές και άκρως value-for-money προτάσεις της που ήδη έχουν καταφέρει να κερδίσουν τους καταναλωτές και στη χώρα μας. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με το TCL 505 που κυκλοφόρησε πρόσφατα σε άκρως ανταγωνιστική τιμή και απευθύνεται σε αυτούς που αναζητούν ένα smartphone που να συνδυάζει κομψό design, οθόνη που ξεχωρίζει και μεγάλη μπαταρία!

Μια οθόνη που ζωντανεύει τα πάντα

Το TCL 505 διαθέτει μια εντυπωσιακή οθόνη 6.75 ιντσών HD+ NXTVISION. Η τεχνολογία NXTVISION της TCL βελτιώνει τα οπτικά, προσφέροντας πιο ζωντανά χρώματα, καλύτερη αντίθεση και ευκρίνεια, είτε βλέπετε βίντεο, είτε παίζετε παιχνίδια ή απλά σερφάρετε στο διαδίκτυο.

Αλλά δεν είναι μόνο η ποιότητα της εικόνας που κάνει την οθόνη του TCL 505 να ξεχωρίζει. Με ρυθμό ανανέωσης 90Hz, η εικόνα στην οθόνη είναι πιο ομαλή και ευχάριστη στην παρακολούθηση, ειδικά όταν κάνετε scrolling ή παίζετε παιχνίδια.

Απόδοση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας

Το TCL 505 διαθέτει επαρκή επεξεργαστική ισχύ για να χειριστεί τις καθημερινές σας εργασίες με άνεση. Είτε πρόκειται για την αποστολή μηνυμάτων, την περιήγηση στο διαδίκτυο ή τη χρήση των social media, το TCL 505 θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας.

Επιπλέον, το TCL 505 διαθέτει λειτουργία επέκτασης μνήμης RAM, η οποία μπορεί να αυξήσει τη διαθέσιμη RAM κατά 4GB, προσφέροντας ακόμα πιο ομαλή εμπειρία χρήσης όταν χρησιμοποιείτε πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα.

Εξοπλισμένο με υβριδική κάμερα 50MP, το TCL 505 προσφέρει τη δυνατότητα λήψης φωτογραφιών και βίντεο υψηλής ποιότητας, ενώ τα διπλά στερεοφωνικά ηχεία εγγυώνται μια καθηλωτική εμπειρία ήχου!

Μείνετε συνδεδεμένοι όλη μέρα

Ανησυχείτε συχνά για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του smartphone σας; Με το TCL 505, δεν χρειάζεται. Η μπαταρία των 5010mAh προσφέρει αρκετή ενέργεια για να ανταπεξέλθετε σε μια ολόκληρη μέρα χρήσης, χωρίς να χρειαστεί να αναζητήσετε φορτιστή.

Έξυπνο στιλ σε προσιτή τιμή

Το TCL 505 διαθέτει κομψό, μοντέρνο design που θα τραβήξει τα βλέμματα. Η επίπεδη σχεδίαση και η τετράγωνη οθόνη του είναι σύγχρονες και κομψές, ενώ παράλληλα διατίθεται σε διάφορα χρώματα για να ταιριάξει στο στιλ σας.

Το TCL 505 αποδεικνύει πως δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για να αποκτήσετε ένα smartphone με εξαιρετική οθόνη, ισχυρή μπαταρία και κομψό design. Είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα value for money smartphone που να ανταποκρίνεται στις καθημερινές τους ανάγκες.

Αναζητήστε το TCL 505 στα μεγαλύτερα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών σε αποχρώσεις Blue & Black με Π.Τ.Λ. μόλις €139!

Loading