AOC

AOC AGON Pro PD27S: Η νέα gaming οθόνη σε συνεργασία με την Porsche Design

Το exclusive brand Porsche Design και η AGON by AOC – μία από τις κορυφαίες μάρκες οθονών gaming και αξεσουάρ πληροφορικής στον κόσμο – παρουσιάζουν την Porsche Design AOC AGON PRO PD27S, μια premium gaming οθόνη 27’’ με σχεδιασμό εμπνευσμένο από τα στοιχεία ενός σπορ αυτοκινήτου Porsche. Με ρυθμό ανανέωσης 165 Hz έως και 170 Hz, χρόνο απόκρισης 1 ms (GtG), καθώς και πιστοποίηση DisplayHDR 400 και ευρεία γκάμα χρωμάτων, η PD27S είναι το σπορ αυτοκίνητο των gaming οθονών. Η PD27S συνδυάζει εντυπωσιακή, καθαρή και λειτουργική σχεδίαση με τεχνολογίες υψηλού επιπέδου, προσφέροντας ικανοποίηση στον χρήστη σε κάθε περίσταση, από τις καθημερινές ανάγκες έως την επαγγελματική χρήση, την ψυχαγωγία και το gaming υψηλών αποδόσεων.

aoc-pd27s-6.jpg


Βραβευμένο Design

H PD27S μοιράζεται το άψογο και λειτουργικό design της 32-ιντσών PD32M που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο. Η PD27S βραβεύτηκε με το «iF Design Award 2022» και το «Red Dot Award: Product Design 2022». Για να αποδίδουν σε έντονα gaming sessions μεγάλης διάρκειας, οι gamers χρειάζεται να μπορούν να βασιστούν σε σταθερό και στιβαρό εξοπλισμό. Αυτό που μαγνητίζει το βλέμμα στην PD27S είναι η sandblasted αλουμινένια βάση της με λειτουργική κατασκευή και μοναδικό σχήμα, που θυμίζει το τιμόνι και τις ακτίνες των τροχών ενός σπορ αυτοκινήτου. Ο καθαρός, βελτιωμένος σχεδιασμός της PD27S διαθέτει περίβλημα με κωνικές επιφάνειες πίσω και στα πλάγια, , ακολουθώντας τη λειτουργική διάταξη των εσωτερικών εξαρτημάτων. Στα ένθετα από μεταλλικό πλέγμα δεξιά και αριστερά της συσκευής – που μοιάζουν με εκείνα του συστήματος ψύξης ενός αυτοκινήτου - βρίσκονται τα ηχεία. Αυτά τα τμήματα έχουν έμμεσο οπίσθιο φωτισμό με προσαρμόσιμο RGB (Light FX) για αύξηση του δυναμισμού και βελτίωση της βύθισης του χρήστη. Χάρη στην εργονομική της βάση, η PD27S, προσφέρει δυνατότητα εναλλαγής προσανατολισμού της οθόνης (κάθετο ή οριζόντιο), ρυθμίσεις ύψους 150 χιλ., κλίσης και περιστροφής.

aoc-pd27s-3.jpg


Τεχνολογία Αιχμής

Το μοναδικό design της PD27S συνδυάζεται με την εξαιρετική τεχνογνωσία στην οθόνη της AGON by AOC προσφέροντας εντυπωσιακά χαρακτηριστικά σε φιλόδοξους gamers. Η Porsche Design AOC AGON PRO PD27S διαθέτει υψηλής ακρίβειας και ευρείας γκάμας χρωμάτων IPS panel (AAS). Χάρη στην έντονη και ζωντανή αναπαραγωγή χρωμάτων του 10-bit IPS panel, η PD27S κάνει τη διαφορά σε όλες τις εργασίες που το χρώμα παίζει βασικό ρόλο, καλύπτοντας το 95% της DCI-P3 και το 99% της sRGB χρωματικής γκάμας. Η έκρηξη χρωμάτων στη PD27S με πιστοποίηση DisplayHDR 400 ενισχύεται περαιτέρω από την ικανότητά της οθόνης να αποκωδικοποιεί και να αναπαράγει περιεχόμενο υψηλού δυναμικού εύρους σε ταινίες, βίντεο και παιχνίδια για να προβάλει ρεαλιστικές εικόνες.

Χάρη στην ευκρινή ανάλυση QHD (2560x1440), η 27 ιντσών PD27S είναι ιδανική για καθημερινή επαγγελματική χρήση, καθώς διαθέτει υψηλή πυκνότητα pixel 109 ppi. Η ανάλυση QHD είναι επίσης η κύρια επιλογή των φιλόδοξων gamers, για εύκολη επίτευξη υψηλών ρυθμών καρέ και ευκρίνειας ταυτόχρονα. Ο ρυθμός ανανέωσης 165 Hz / 170 Hz και ο χρόνος απόκρισης GtG 1 ms εξασφαλίζουν γρήγορη κίνηση και σχεδόν zero ghosting σε παιχνίδια με γρήγορο ρυθμό. Χάρη στην τεχνολογία Adaptive-Sync, η PD27S υποστηρίζει μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης, εξαλείφοντας σφάλματα όπως το tearing και το stuttering.

aoc-pd27s-1.jpg

Προηγμένο καθημερινό πρόγραμμα οδήγησης

Η PD27S δεν είναι μόνο μια οθόνη gaming, αλλά και μια πολυτελής συσκευή υψηλής ποιότητας. Εξοπλισμένη με διανομέα USB 3.2 4 θυρών, οι εξωτερικές συσκευές όπως πληκτρολόγια, ποντίκια ή εξωτερικές μονάδες μπορούν να συνδεθούν γρήγορα και εύκολα, μειώνοντας την ακαταστασία των καλωδίων και δίνοντας σε κάθε γραφείο μια καθαρή και λειτουργική διάταξη. Για την ολοκλήρωση της οπτικοακουστικής εμπειρίας, η PD27S διαθέτει διπλά ηχεία 5W ενισχυμένα με DTS που προσφέρουν καθαρό και πλούσιο ήχο.

Για να υπενθυμίσει στους χρήστες την κληρονομιά της, η οθόνη θα τους υποδέχεται με ένα κινούμενο start-up logo. Για την προσαρμογή διαφόρων ρυθμίσεων, συμπεριλαμβανομένων των colour modes ή game modes, το μενού της οθόνης είναι επίσης διαρρυθμισμένο με μοναδικό σχεδιασμό. Η οθόνη συνοδεύεται από ένα USB stick που περιλαμβάνει εγχειρίδια χρήστη και σχετικό λογισμικό.

Η Porsche Design AOC AGON PRO PD27S είναι διαθέσιμη από τον Αύγουστο του 2022 στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των €499, σε εξειδικευμένα καταστήματα λιανικής και online στη διεύθυνση https://www.porsche.com, καθώς και σε επιλεγμένα ηλεκτρονικά καταστήματα.

Loading