ARK: Survival Evolved και Gloomhaven διαθέσιμα δωρεάν στο Epic Games Store

Με δύο πολύ ενδιαφέροντα games συνεχίζεται η διανομή δωρεάν παιχνιδιών στο Epic Games Store, καθώς το κατάστημα προσφέρει από σήμερα μέχρι και την επόμενη Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022 τα ARK: Survival Evolved και Gloomhaven σε όλους τους χρήστες που διατηρούν λογαριασμό στην πλατφόρμα του.

Το ARK: Survival Evolved είχε μοιραστεί δωρεάν από το Epic Games Store και τον Ιούνιο του 2020, επομένως, όσοι ακολουθείτε τις εβδομαδιαίες ενέργειες του καταστήματος πιθανότατα το έχετε ήδη προσθέσει στην βιβλιοθήκη σας. Για όσους δεν πρόλαβαν τότε, έχουν τώρα μια δεύτερη ευκαιρία να το αποκτήσουν. Πρόκειται για ένα παιχνίδι επιβίωσης σε open world περιβάλλον, όπου οι gamers καλούνται να δαμάσουν τους δεινοσαύρους και να χτίσουν τη δική τους βάση. Εκτός από τους δεινοσαύρους, οι δημιουργοί έχουν συμπεριλάβει στην “πανίδα” και μυθικά πλάσματα που μπορείς επίσης να δαμάσεις και να ταΐσεις.

Σε ό,τι αφορά το Gloomhaven, είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής σε tabletop στυλ για έως 4 παίκτες με turn-based μάχες και 17 διαθέσιμους χαρακτήρες που διαθέτουν πληθώρα ικανοτήτων για να εξερευνήσεις και να αναβαθμίσεις στην πορεία. Αποτελεί μεταφορά του επιτραπέζιου Gloomhaven και περιλαμβάνει 95 αποστολές σε διάφορα dungeons.

ARK: Survival Evolved - [Epic Games Store Link]

Gloomhaven - [Epic Games Store Link]

Loading