Asterix & Obelix: Slap them All!, ημερομηνία κυκλοφορίας για το νέο beat ‘em up

Η Microids αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Asterix & Obelix: Slap them All!, το οποίο αναπτύσσει η Mr Nutz Studio για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch και Windows PC.

Το νέο δισδιάστατο beat ‘em up θα μας δώσει τη δυνατότητα να παίζουμε σαν Asterix ή σαν Obelix για να μοιράζουμε μπούφλες στους άτυχους Ρωμαίους, πειρατές και Νορμανδούς που θα βρεθούν στον δρόμο μας, ενώ υποστηρίζει τοπικό co-op για να παίζουμε παρέα με κάποιον φίλο.

Τα γραφικά είναι σχεδιασμένα στο χέρι και οι δημιουργοί υπόσχονται ότι θα δούμε κλασικές περιοχές, χαρακτήρες και ιστορίες από τα κόμικ να ζωντανεύουν στην πορεία του παιχνιδιού. Με μια πρώτη ματιά φαίνεται πανέμορφο και από τη στιγμή που είναι beat ‘em up θα είναι μάλλον απίθανο να μην αρέσει στον μέσο gamer.

Το Asterix & Obelix: Slap them All! θα είναι διαθέσιμο από τις 25 Νοεμβρίου 2021 σε ψηφιακή και φυσική μορφή, αλλά και σε Collector’s Edition που συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων και ένα αγαλματίδιο του Asterix.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr


Loading