Asterix & Obelix: Slap them All!, το νέο beat 'em up έρχεται το φθινόπωρο σε κονσόλες και PC

Ο Αστερίξ, ο Οβελίξ και οι υπόλοιποι της παρέας των ανυπότακτων Γαλατών δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, μιας και το κόμικ που δημιούργησαν οι René Goscinny και Albert Uderzo έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ποπ κουλτούρα μέσα από δεκάδες βιβλία, animations, κινηματογραφικές μεταφορές και φυσικά video games.

Μιας και μιλάμε για video games, η Microids ανακοίνωσε επίσημα το Asterix & Obelix: Slap them All!, ένα νέο 2D beat ‘em up που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο σε PS4, Xbox One, Nintendo Switch και Windows PC, ενώ θα υποστηρίζεται και από τις νέας γενιάς παιχνιδοκονσόλες χάριν στο backwards compatibility.

Την ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει αναλάβει η Mr Nutz Studio και απ’ ό,τι μπορούμε να δούμε στα screenshots και το πρώτο video, η δουλειά τους είναι πιστή στο σχεδιαστικό στυλ του κόμικ. Το gameplay είναι απλό, αφού κινείσαι σε έναν διδιάστατο χώρο μοιράζοντας σφαλιάρες σε πειρατές, Νορμανδούς και λεγεωνάριους, ενώ υποστηρίζεται τοπικό co-op mode.

Υπενθυμίζουμε ότι μέσα στο 2022 θα κυκλοφορήσει νέα animated σειρά Asterixαπό το Netflix.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading